Forum Sex & relationer


Ångrar mig!!!

Hej! jag är en tjej på snart 32 år... Jag har gjort mitt livs största MISSTAG. Jag steriliserade mig i höstas och nu så ångrar jag mig.... Jag hade en väldig press på mig under hösten... Dels gick min mamma bort och min ex höll på att hota mig och min nya familj till livet. Livet kändes pest förra året. Nu är det så att jag har kommit till insikt att det var det dummaste jag gjort i mitt liv... Jag och min sambo har en stor önskan om att få ett barn till. Snälla någon som vet vart man ska vända sig... Har även svåra smärtor vid mens, jag bli sängliggande i två dagar. Det måste ju vara något fel el?

Vet inte om det är något fel med att du blir så dålig när du har mensen efter stereleseringen, men det låter inte som om allt står rätt till. Har du varet kontakt med läkare angående din smärtan? Är inte helt hundra men det ska gå att ångra sterelesering eller om det var kastrering. Vet att ett av dom går att ångra. Men det är inte lätt och det krävs en hel del ingrepp.


Det kan gå att ångra en sterilisering, men det beror lite på vilken typ du har gjort, om det bara är avknutet eller om äggledarna är avskurna.... Jag tycker du bör ta kontakt med en gynekolog angående det. Smärtorna du känner i samband med mens kan bero på en typ av cystor, dom är helt ofarliga men kan ge hemska smärtor. Jag hoppas att du får hjälp med dina problem och att allt löser sig för er

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons