Forum Sex & relationer


Aldrig fått orgasm

Hej! Jag är en tjej på 22 år som aldrig fått orgasm varken på egen hand eller med en man. Detta är ett stort problem för mig då jag har lust. Jag är kåt och det kan vara skönt, men det blir liksom aldrig mer vilket leder till en otroligt stor frustration hos mig. I tidigare förhållanden har min oförmåga att komma varit ett stort problem även för killen som känt sig otillräcklig trots att jag skyller mig själv och inte honom. Problem i tidigare förhållanden har nu lett till att jag undviker att träffa killar bara för att jag skäms så och och känner mig värdelös. Är jag ensam om detta? Vad kan vara felet? Några tips?Hjälp!

Prova mr rabbit sexleksak, på egen hand eller med din partner, den är mycket bra då den stimulerar på flera ställen samtidigt. Lycka till!


Ja, jag kan bara hålla med. Jag var 34 år innan jag fick min första orgasm. Hade varit på ett hemparty med sexleksaker och försäljaren lovade i stort sett orgasmgaranti på Mr rabbit. Så den eller duschen med massage munstycke..Lycka till.


Jag har ett liknade problem. Jag har aldrig problem med att komma själv men nu på senaste tiden kan jag inte komma med min kille. Vi har hat bra sex förr och jag har haft ett an av mina mest starkaste orgasmer med honom men nu känns det som om orgasmerna är slut! Som om jag använt alla. Det är oerhört jobbigt då jag vill komma med honom och inte enbart på egen hand. Förr hade jag en kille som aldrig ville ha sex och jag lärde mig att bli besviken. Jag tror att det sitter kvar i hjärnan och jag vet inte hur jag kan fixa detta! Jag försöker slappna av o inte tänka men då oroar jag mig att jag tar för lång tid på mig och är rädd för att han ska bli uttråkad. det är en ond cirkel. Kan någon hjälpa mig?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons