Forum Sex & relationer


Forumtråd: 45 och full av lust...

jag är det men inte min man längre...vad gör man när man upptäcker att man har haft sex 10 ggr de senaste 5 åren? när man har frågat- bönat och bett, köpt prullar, sexkläder, gråtit och gråtit i tysthet. Vad gör man????? Jag älskar min man och han lovar och svär att det inte finns någon annan kvinna eller man i hans liv....kan man ha så olika lust..och hur orkar man leva vidare - hur gör man rent praktisk om det faktistk är så att en vill ha mycket 6 och den andre knappt inget...???

Min erfarenhet är att ett förhållande inte känns levande om det inte innehåller sex. Sex är lika viktigt i ett förhållande som de andra bitarna, som trygghet, tillit och omtanke om varann. Alla bitar behövs. Sexlivet kan förstås gå upp och ner. Prata med din man ,berätta om dina behov. Acceptera även hans om det är så han vill ha det. Alla män är inte kåta hela tiden ävern om många verkar tro det, och de tappar också sexlusten. Hoppas ni kan lösa det. Du kan ju inte leva i celibat framöver, när känslorna famlar runt inom dig!


Guuud!!... du skriver ord för ord det som jag skulle skriva under.... kan ej tro mina ögon. Fast ni kanske bodde ihop i många år, vi bara i tre år , jag är 47 han 10 år äldre så orsaker för hans olust är brist på testosteron, helt enkelt. Kanske i din makes fall också... Min man efter att jag har gråtit, bett, skrikit osv börjat äta ibland Cialis och ingnidar testosteronsalva i benen... men det hjälper inte mycket.. Han har aldrig spontanstånd....:(((( Jag masturberar... Du då? Som du så har jag känslor mot honom och kan inte hitta "en vän på sidan"... Så att tänk inte att det gäller en annan kvinna... det som gäller är säkert också brist på testosteron som kom med åldern.......


jag håller med er båda som svarat..jag kan på sätt och vis förstå och acceptera. att det kan bli så här..men samtidigt så undrar jag: hur gör man för att slippa dela på sig då??? hur får man eller jag ett bra sexliv om inte ens partner är intresserad längre av sex? går det att fortsätta ?


Läs mitt inlägg om fantasier vic


Vi verkar ha samma problem. Min man arbetar hellre än något annat, sedan kommer hans fritidsintresse. Vårt sexliv har ändå funkat bra men inte längre. Han skyller ibland på att vi bråkar för mycket men nu har han börjat skylla på hormonbrist. Om han inte vill ha mig kan han säga det. Jag är ledsen hela tiden orkar snart inte försöka längre trots att jag älskar honom. Vi går på familjerådgivning, det hjälper inte, han vill/kan inte hålla våra överenskommelser. Vi har varit ett par i många år vi är runt 45 båda två. Det känns som ha stöter bort mig men när jag frågar säger han att det inte är så. Vad ska jag ta mig till? Jag är så ledsen.


Hej. Jag befinner mig i motsvarande sits som Du med en skillnad kanske min fru vet hur jobbigt jag har det. Att vakna var och varannan natt av att kalsongerna är alldeles blöta. Har fått en sk Sjömans Jungru men det jag saknar är just få smeka, kela, slicka och suga få uppleva hur jag får föra en kvinna fram till förlösande utlösningar få känna en ljuvlig vulva krama min villiga styva kärlekspåle när hon formligen kreverar i extatiska orgasmer som förr. Vi hade ett underbart sexliv tills för femton år sen när det tog slut på två månadet. Sen dess har vi bara sex någon gång var annan var tredje månad. Saknar så att få uppleva en underbar sensuell lekstund i gen. Inte som Nu får inte smeka något alls och det ska ske i totalt mörker och hon säger bara kom då det va ju så länge sen nu. Känslorna ligger iinslagna i frysen längtst ner. Vi har pratat med en sexolog som min fru är vänninna med och hon har gett upp. i har provat allt , dels med masage stavar dels med oljor men hon vill inte jag ska massera henne. Jag har köpt lite sensuella underkläder, varit på porrklubb det var hennes förslag. Jag har erbjudit att en yngre kille ska få vara med i leken eller en kvinna om hon vill men hon äcklas av sex mellan kvinnor säger hon. Vi har köpt sensuell underkläder åt henne men det vägrar hon använda. Vi har en vänninna som är barnmorska och sexolig som har gett oss miljoner tipps men inget har hjälpt. Har steriliserat mig för vi trodde kanske hon var rädd bli gravid igen för hon har aldirig klarat att använa några p medel av något slag all salva har gett klåda när vi provade pessar och kondomermed spermie dödande lika så p piller i alla former blir hon så kass av . är jag skulle steriliseras testde man min sperma och kom fram till att den var extremt livskrafti och rikllig. Jag har nog gett upp tror jag att jag kan säga, kommer nog aldrig mer få uppleva en underbar ensuell lekstund igen. Så jag förstår Din frustration, jag har fått ok träffa någon annan men det känns fel....

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons