Forum Reumatism


Vi söker dig som har AS/Bechterews sjukdom

EFTERLYSNING: Vi söker dig som har fått diagnosen AS/Bechterews sjukdom för en intervju. Är du intresserad av att ställa upp? Mejla mig på bhs£redaktionen.se eller skriv en kommentar här nedan. 

Jag har haft Bechterews i snart 50 år, blev diagnostiserad via upprepade mycket elaka iriter i ögonen. Tack vare redan då erfaren sjukgymnast har jag lyckats förbli rak i ryggen eftersom jag dagligen sedan dess sköter mina sträck o släpp rörelser motverkande förstelning i rygg - nacke.
Iriter, svåra bihåleinflammationer har jag haft ett flertal ggr varje år tills jag blev i utlandet rekommenderad ett då helt nytt kosttillskott som heter Klarin perfekt, ni kan googla på det. Efter det har jag de senaste 6 åren inte haft en enda irit eller bihåleinflammation.
Den är kraftigt antiinflammatorisk baserad på antocyaner + pro-antocyaner ( extrakt av vilda blåbär + från tallbark av unik starndtallsfura )   + en mängd övriga näringsmedel.
Kramperna har avtagit samtidigt så pass att jag de senaste åren kunnat trappa ned till 500 mg Naproszyn alternativt kapslar med orudis 100 mg  2 x dagligen .
Jag kan därför sköta mitt jobb som vanligt, har tidigare tvingats till dåvarande sjukpension på grund av ögoninflammationerna, men blev alltså räddad från detta tack vare detta kosttillskott. Min syn har förbättrats avsevärt på köpet kan tilläggas och immunförsvaret fått en kraftigt förstärkning av alla näringsämnena som ingår.
Man måste alltså inte bli invalidiserad så som min " prognos " var från både början och senare. Viktigt är att sköta sina rörelser det tar bara 2 x 3 minuter per dag.
Lycka till, hoppas många får god hjälp av tipset. Vet att många reumatiker av olika slag använder Klarin perfekt för att dämpa inflammationer.
 
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons