Forum Reumatism


Forumtråd: Trötthet!!!

Vet någon om det finns NÅGOT som gör en lite piggare. Som många andra reumatiker så är jag konstant trött, går runt i ett hopplöst trötthetstöcken. Känns som att jag missar hela livet, all kraft går till att orka det jag måste, resten missar jag. FINNS DET NÅGOT JAG KAN KÖPA ELLER FÅ UTSKRIVET SOM GÖR MIG LITE PIGGARE?? Jag vill inte ha det så här längre!

Hej Just nu tar jag Orudis Retard och Tiparol Retard. Visst kan Tiparolen göra en lite seg, men det är inte den typen av trötthet jag menar. Jag känner mig helt färdig. Vill bara gå och sova hela tiden (gör inte det utan sover ca 8 h på natten och sen jobbar jag) En natt sov jag 14 h (har nog aldrig hänt förr) Då kände jag mig pigg i 2-3 h sen var jag trött igen.. Kanske barnledigt och semester i vecka med full valmöjlighet att gå och sova närsom kanske skulle göra susen men det är ju inte ett alternativ.. Jag tror att det är sjukdom och värk som gör mig så trött, ska prata med hälsokostburiken om Eye-Q, det kanske kan hjälpa.. Någon som har provat?


rosenrot kanske kan funka men jag är osäker om det går i hop med läkemedel ? men du kan fråga läkaren,, mvh luddis


försök att vara ute i den mån det går, är själv reumatiker sedan 30 år men försöker att gå ut en gång per dag och får en annan trötthet, som jag förstår att den beror på att jag har gått, men det är inte så lätt alltid. Har du varit med i någon samtalsgrupp någon gång? om inte så är det ett råd för då upptäcker man att man inte är ensam om att vara trött.


Ja det är klart, rör man på sig så blir man ju kroppsligt trött också inte bara "mentalt" trött. Det där med samtal med andra är säkert en bra grej, undrar bara hur jag ska orka med det också -) Arbetar heltid och har 2 små barn så energin räcker inte till mer än det.. Får hoppas att våren och sommaren gör sitt nu, förra året var ju sommaren så dålig, det blev inte direkt någon laddning av batterierna då..


Picasol eller fiskleverolja är jättebra. Dessutom ska det vara kanonbra för värken. Min son på 9 år kunde dra ner mycket på sin medicinering sedan han börjat med picasol. Det var barnreumatologen som ordinerade det till honom. Hör med din reumatolog va d de säger om det. kämpa på!!!


omega 3 och kolla i livshällsobutiker dem brukar ha mycket bra saker


Hej, har hört gott om Rosenrot. Kanske inte ska kombineras med andra mediciner men den ska hur som helst verka "uppiggande" när det gäller det mesta. Jag förstår din tunga, meningslösa, oförklarliga, psykiska, fysiska, oändliga trötthet. Har själv känt mig sådan i tio år nu. Jag har som du två små gryn. Får du avlastning? Vi har varit tvugna att lägga upp det lite annorlunda i vår familj jämfört med andra familjer. Jag är sjuk och behöver mer avlastning och vila. Hoppas du också har möjlighet till det! Kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons