Forum Reumatism


Forumtråd: Tietzes eller Kondondrit

Hej Undrar vilka naturpreparat i hälsokostväg har förbättrat andra människors livs situation som har besvär med svår värk i överkroppen efter att fysisk aktivitet förekommit eller vardagliga saker som målning snickring med mera som kommer ca en till två dagar efter ansträngning. Tacksam för alla tips om vilka hälsokost preparat som lindrar denna jobbga sjukdom. Mvh Torgny.

Hej Torgny (grattis att du kommer fram här överhuvud taget...jag har ställt frågan själv om Tietzes sedan i april...inget svar)
Jag har denna diagnos sedan april. Ätit antiinflamatoriska läkemedel i 8 ve utan förbättring. Även fått laser vid 10 tillfällen. Inget tycks
hjälpa...men det skrivs ju om 6-12 månaders läkningtid när man gogglar detta. NATURPREPARAT: jag testar nyponpulver+ingefära+gurkmeja+MSM+organic greens...Allt detta SKA vara jättebra vid våran åkomma...jag tar det i smoodie...men
som sagt, inget bingo än för min del.
Lycka till!


Hej hejadär.
Som sagt inga läkare som vet så mycket om Tietzes mer än att det finns och vad det är men dåliga på vad göra åt det. Nu är jag en som inte ger mig med deras tafatta hjälp utan får läsa och ta saker och förslag till dessa kära doktorer själv. Äter nypon och mineraler sen en tid och vet ej om det hjälper men gör det inte sämre heller så fortsätter med det. Att spruta in kortison blandat med bedövningsmedel i knölarna heller inget att tänka på eftersom för många knölar och risk att dom punkterar lungan enligt läkarna. Så nu till vad som gett ett ljus i behandlingen. Har gått på kortison kurer men skapar bara skit med magen som förstoppning och värk. Har ochså gått på flera antiflamatoriska kurer utan framgång. Men nu har äntligen en bra läkare som lyssnade och var öppen för va vi skulle hitta på för att få bort detta elände så vi har satt in svag dos kortison över en månad nu med nertrappning av kortison med halv tablett veckovis med start av två tabletter samtidigt som vi satt in antiflamatoriskt medecin under samma tids intervall och nu först så har faktiskt knölarna börjat gå ner och lugnat ner sig men därmed inte sagt att detta är lösningen men har änteligen varit värkfri oftare och oftare så tror faktiskt detta är lösningen och tur det för nått annat finns tydligen inte. Så Hejadär ge denna medecinering ett försök få se om du inte skall bli bättre kostar då inget att inte prova. Mvh Torgny.
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons