Forum Reumatism


Forumtråd: Sjögrens syndrom

Hej
jag har nyligen fått diagnosen Sjögrens syndrom och
fått lite olika medeciner som verkar fungera .Men jag har ett annat problem som ingen riktigt vet varför jag fått det .men reumatologen förklarade att det blöder under huden (kärl) och sen fäller ut järn från blodet.Det börjar med svullna vader och den blir underben frän knäet och ut på foten rödprickig och efter ca 2 dagar blir prickarna bruna .Haft detta i 8-9år .Jag tror att jag haft Sjögrens lika länge.Någon som haft nåt linande?Med vänlig hälsning, Rosnil

Testa Paleo-kost i minst ett halvår! Dvs. skippa gluten, komjölk, stärkelse, skadliga e-nummer och vitt socker. Sjögrens är en autoimmun sjukdom och autoimmunitet hänger ofta ihop med bl.a. glutenintolerans.
Jag har själv ätit Paleokost nu i 1 år och 9 månader och har läkt kroppen från inflammationer. Jag rekommenderar denna typ av kost till alla som lider av autoimmuna sjukdomar.
Det är bättre att låta kroppen läka av sig själv än att vara beroende av mediciner hela livet.


Hej Rosnil,

Jag skulle även vilja tipsa dig om att äta havtorns olja. Finns at köpa på hälsokost. Det är otroligt bra för torra slemhinnor som påverkar hud väldigt mycket. För övrigt håller jag med om att prova äta paleo-kost.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons