Forum Reumatism


Ont i tårna - reumatiskt?

Jag har i några dagar haft j-ligt ont i tårna, och oroar mig lite för vad det är. Det började i stortån, men spred sig till andra tårna också, och ner i trampdynan. Skärnade smärta när jag belastar, annars nästan så att det kliar i huden och burrar/bränner liksom med en irriterande värk hela tiden. Lite svullen och röd, men inte så mycket, och inte direkt stel. Äter ibuprofen 400x3, men det tar bara bort det allra värsta tyvärr. Kan man förretsen jogga om man har reumatism? Något jag tänkt börja med till våren, och vore tirst om det här sätter käppar i hjulet. Tacksam för all kunskap som ni kan dela med er!

Hej.... i mina öron låter det som mina besvär - har en diagnosiserad psoriasisartrit. Finns de som har pso-a utan att ha några flagande fläckar och alla hudåkommor vid psoriasis är inte flagande heller..... be om en remiss till närmaste reumatiska mottagning ä mitt råd - det finns hjälp att få bara man får tag i rätt läkarvård... Ibland får man stå på sig. Det är ett helvete att ha ont i sina fötter. Alt jag kan råda dig till ä att stå på dig om nu du inte har en bra läkare som lysnar....


Det finns många områden där LCHF ger hälsofördelar. Jag har själv upplevt att den reumatiska sjukdomen Bechterew inte längre är aktiv utan gått tillbaka något, måttligt men fullt märkbart, efter att tidigare enbart försämrats. Min tro är att det är ändringen i kvalité och andel av fett i maten som är den viktigaste faktorn men även att vi totalt sett äter mindre mängd och lättare undviker suspekta tillsatser i maten. Om LCHF av Erik Edlund.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons