Forum Reumatism


Ögonproblem

Har Bechtrews sedan ett drygt år tillbaka. Under det senaste halvåret har min syn försämrats väldigt mycket, från att ha kunnat läsa utan glasögon för ett år sen, så ser jag nu så dåligt att besök hos optiker kändes nödvändigt. Fick besked att synen är 50% på varje öga, får inte köra bil utan glasögon, och väntar nu på dessa, hela min omgivning har plötsligt blivit suddig, och ibland när jag vaknar kan jag inte fästa blicken, utan ögonen bara skakar, det dunkar och pulserar både i öronen och ögonen, vad sjutton är det som hänt?! Har inte haft några ögoninflammationer eller liknande, kan det finnas samband med Bechtrews, eller har någon råkat ut för liknande?

Om du har sådana problem med ögonen skall du söka ögonläkare eller den som behandla din grundsjukdom.


Hej! Du är troligtvis ordentligt försurad (förgiftad) som många av oss blir i dag. Det drabbar inte bara naturen och djuren. läs mer på min hemsida www.sundare.net och Kurts : www.phbalans.se Vår kropp behöver basiska mineraler och vitaminer i högre doser i dag i form av kosttillskott som man köper på hälsokost eller via terapeut. Bechtrews är inte bara ett namn det är urkalkning du håller på med. Din kropp tar basisk kalk och magnesium från skelettet för att du får i dig för lite via mat och vatten. Äter du mineralerna jag nämnt större dos på kvällen slutar kroppen med urkalkningen(värst på natten) utan börjar nära/bygga upp sig i stället. Ju bättre pH balans du får i kroppen ju bättre kan kroppen avgifta sig. Levern hör ihop med ögonen. Att du ser sämre beror på att du behöver avgifta levern. Kontakta en terapeut där du bor via: www.existensmaximum.se Du kommer att se bättre ! Jag lovar dig!


Enligt optikern har jag brytningsfel i båda ögonen, men har inte märkt av nåt förrän på senare tid, jag grunnar på om det kan dyka upp sådär bara, det är tydligen ärftligt, men då borde det vara medfött, enligt min läkare kan det inte relateras till mina andra problem, hade telekontakt i morse med henne, å andra sidan har det varit svårt att få ur henne diagnos för övrigt, sjukgymnasten fick ligga på för vidare undersökningar. Nåväl, har brillorna på näsan nu...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons