Forum Reumatism


Medicinering vid Bechterew

Hej! Har provst Methotrexate i drygt 3 år gick sen över till Metoject pga av illamående Det gick bättre injecerade det i ca 2 år men hade huvudvärk och mådde även illa av det efter något år Slutade med Metoject och var utan cellgifter ett tag Fick prova Salazopyrin i 3 månader men mina vita sjönl kraftigt och kände mig trött och med ständig molande huvudvärk Vill kunna sköta mitt jobb utan att känna sig ding i skallen Kände redan efter några dagar sen jag slutade med Salazopyrin hur lätt man kände sig i skallen och tröttheten försvann Ska på ny Reum kontroll och diskutera medicinering Finns det någon som har erfarenhet och kan ge råd om en bra medicinering

Det finns många områden där LCHF ger hälsofördelar. Jag har själv upplevt att den reumatiska sjukdomen Bechterew inte längre är aktiv utan gått tillbaka något, måttligt men fullt märkbart, efter att tidigare enbart försämrats. Min tro är att det är ändringen i kvalité och andel av fett i maten som är den viktigaste faktorn men även att vi totalt sett äter mindre mängd och lättare undviker suspekta tillsatser i maten. Om LCHF av Erik Edlund.


Hej! Låter intressant Har en kokbok om LCHF Som jag ännu inte testat, det kanske jag skulle göra


Du har inget att förlora på detta. Maten är fullproppad med näring och jättegod. Har du en man hemma så kommer han älska den här maten. Vad är det för bok du har? Det finns en massa goda recept på nätet också. Man hittar mycket via: www.lowcarbkost.com (på svenska). Lycka till Siren.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons