Forum Reumatism


ledvärk

så frustrerad att tårarna rinner ibland. har haft enorm ledvärk sen ett bra tag tillbaka. det kommer allt oftare nu och känner av det iallafall lite dagligen. ibland gör det så ont i mina leder (oftast knäna) att jag inte vet var jag ska bli av. jag kan vakna på nätterna och gråta av smärtan. det kan komma när som helst. ofta efter ansträngning men som sagt, även mitt i natten. jag känner mej väldigt stel och svullen när jag får ont men ser inte speciellt svullen ut. det gör ofta så ont att jag inte kan gå. har fått diagnosen psoriasis i vintras. ett tag innan det bröt ut var vi och kollade mina leder och de tog sänka mm och då visade det inget men jag hade inte heller ont just då. Jag vet inte vad jag ska göra längre, kan knappt stå ut, har ni någon aning om vad det kan vara? (Är ofta trött, kanske inte har med saken att göra, får lätt röda ögon, har kanske med tröttheten att göra dock..

Hej! Jag har nog inga bra svar att ge tyvärr, men det är ju alltid kul om någon svara tycker jag! Ang. sänkan så var min sänka normal sist när jag tog den fast att jag var/är mitt i ett skov, så sänkan säger inte allt! Min sänka var påverkad i våras då jag inte hade ont...! Jag är också extremt trött och har röda ögon. Jag har järnbristanemi= dåligt med järn i järndepåerna och dåligt hb. det kan förklara tröttheten, har du kollat upp ditt järn? Trött blir man ju också av att inte få sova avslappnat och skönt. Jag hoppas att du får den hjälp du behöver. Kram!


Har du någon medicin mot värken du kan ta? Om inte så föreslår jag att du går till en läkare och diskuterar en medicinering. De kanske även kan ta nya prover, om det är psoriasis-artrit du fått bör du få remiss till reumatolog.


Jag har också värk i fötter o hälsenor o underarmar. Röda trötta ögonlock o kanter har jag med. Är det inne i ögonen du är röd eller är det ögonlocken du menar? Har ej fåttngn diagnos men jag söker hjälp för mina problem nu både här o där..


Läs om bechterews, det är en reumatism sjukdom som bla. kan ge ögonproblem. Be läkaren göra en utredning! Jag fick åka runt hos både ortoped, reumatolog och hudläkare innan jag fick min diagnos. Har du råd gå till naturläkare. De kan hjälpa till med kosttillskott. Personligen tror jag många sjukdomar blir bättre med näringstillskott. Jag har blivit bättre av många kosttillskott. Provar nu en behandling särskilt för reumatism.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons