Forum Stress och utmattningssyndrom


stress pga vab

Hejsan Jag är ny här... är så stressad av detta ekorrhjul man lever i.... äta, jobba sova dö... På jobbet får jag gliringar när jag berättar att jag måste VABBA och i skolan undrar de om jag måste jobba... 2 så skilda världar som man slits mellan. Hur ska man orka med de båda, när de har så olika intressen??? Klart att jag vill jobba, bli klar med mina grejer....men barnen är ju ändå viktigast.... Funderar allvarligt på att byta arbetsplats, där det är accepterat att man har en familj... det är det inte på denna arbetsplatsen. Har gått och bitit ihop (när gliringarna haglar) så nu har jag så ont i käkarna att jag får göra övningar.... för att få bort det onda. Jag har möjllighet att sitta på ett annat ställe och jobba, o det tänker jag faktiskt göra nu. Behöver jag ta hand om mina barn, så ska jag inte ta skit för det. Blir så himla arg!!! Och när jag kommer hem, så är jag ingen bra mamma... Att arbetslivet ska vara så himla hårt. Hälsningar Hollybolly

Tråkigt med gliringarna på jobbet :( Har de själva inga barn så de är totalt oförstående för hur det är att vara förälder? Usch, såna människor det finns :( Stå på dig, vab är en mänsklig rättighet vi har i samhället. Ta hand om dina barn du!


Tack okallu. :o) Jag har faktiskt fått godkänt att byta arbetsplats nu i veckan, så nu kan det bara bli bättre. :o) Nu ska jag gå till min härliga familj! Skönt att det är lördag och ledigt. :o)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons