Forum Stress & utmattningssyndrom


Ska vi resa eller inte

Hej! Jag har ett jätteproblem. Min svärmor som är 86 år gammal är sjuk av ålder. Hon kan i princip dö vilken dag som helst eller leva i dagar, veckor eller kanske tom månader. Min man o jag har sedan januari månad bokat en resa på 14 dagar nu från lördag och till den 30 maj. Vi vill åka eftersom det har varit så mycket nu med de "gamla" och vi har båda ett stressigt arbete. Dessutom vet vi att vi får en hel det att göra när vi kommer hem igen. Snälla hjälp mig.... Ska vi åka eller inte. De flesta förutom mina föräldrar säger Åk iväg. Svara mig och hjälp mig med synpunkter. Cina

jag tycker att ni ska unna er eran resa och att leva, för att må bra och orka med tillvaron! visst är det en chansning och det kan ju bli så att "den gamla" går bort under tiden, men nog tycker väl hon innerst inne också att ni är väl förunnade en semester?


Ja nu är "problemet" löst. Igår eftermiddag avled min svärmor. Det är kluvna känslor........en lättnad, samtidigt som man nästan skäms för att man känner så. Men hon har det bättre nu. Hon fick somna in i lugn och ro.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons