Forum Stress och utmattningssyndrom


Sjukt trött och svårt att äta

Har i 2 år haft en extrem trötthet och sjukdomskänsla i kroppen vilket gör mig mer eller mindre förlamad i kroppen. Blir aldrig utvilad av att sova och har svårt att äta, mår illa direkt när jag tänker på mat eller när jag försöker äta så har gått ner i vikt men försöker hela tiden att tvinga mig själv att äta men det är skrämmande för ibland är det nästan omöjligt och jag blir livrädd av det. Har gått till läkaren men dom har inte hittat något på blodproverna. Känner mig också allmänt sjuk i kroppen och har problem med käken bland annat och det låter konstigt i öronen när jag sväljer men dom har lyst med lampa i munnen och i öronen men dom hittar ingenting.
Vet inte vad jag ska göra är desperat jag orkar inte ha det såhär längre. Alltså tröttheten och svagheten i kroppen är som att få en stekpanna i huvudet det är riktigt läskigt alltså. Och det värsta är ju att läkaren sa att dom inte hittar något i nuläget och att jag skulle komma tillbaka om det dyker upp något nytt.
Med tanke på tröttheten och problem att äta så tänker jag ju direkt på cancer, men jag verkar ju inte ha någon tumör eller nått sånt så det kan det ju inte vara eller? Det skulle vara i käken då isåfall den gör lite ont och knakar och känns öm bak i käken men det är ju på båda sidorna. Samma det med att det sprakar i öronen när jag sväljer det är i båda öronen. Och när jag var hos tandläkaren för några år sedan så sa dom att jag öppnar käken snett och att mina tänder var lite nednötta så det kan ju bero på att jag gnisslar tänder eller något.
Hursomhelst jag behöver lite råd och tips om min situation. Först och främst tycker ni att jag ska acceptera att läkaren inte hittar något och försöka hitta andra lösningar? Det är jättesvårt för mig eftersom att det från mitt perspektiv är helt absurt att dom säger att det inte är något fel när jag praktiskt taget känner mig riktigt jävla sjuk av det här alltså. Och så är det väldigt lätt att oroa sig för att det skulle vara typ cancer eller något när dom säger att allt ser bra ut trots att jag vet hur sjuk jag är rent fysiskt. Det är väldigt svårt att förhålla sig till, tycker ni att jag oroar mig för mycket eller vad tycker ni jag ska göra?
 
Med vänliga hälsningar

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons