Forum Stress & utmattningssyndrom


Mögel

Sedan 98 har jag haft besvär med stress, div svåra smärttillstånd, colon irretable, total utmatning, diagnosen jag fått är utbränd. I efterhand har det visat sig att besvären började när jag flyttat in i ett hus med mögel. Bytte till ett nytt hus 2008 och började få svårigheter att svälja , dysfagi och div turer till akuten med förgiftningssymptom och svårighet att andas. Jag har fått astma, doftallergi och har antikroppar mot 3 olika mögelsorter. Och.... vart jag än har vänt mig hitintills får jag veta att man inte blir sjuk av mögel??? Astma kan man få men tydligen inga andra symptom. Är det någon mer drabbad här? Jag har ett stort behov av att prata med människor som varit med om liknande saker. Är helt övertygad om att möglet är min bov i dramat.

Du misstänker möglet som den utlösande faktorn till dina symtom. Det är trist att inte bli trodd och inte få medhåll när man har en teori. Jag vet inte så mycket om sånt tyvärr, men tänkte ändå skriva några rader till dig här... Du skriver att du flyttade till ett annat hus 2008 så jag antar att du nu bor mögelfritt iallafall... men det är klart att är det utlösta symtom du fått tidigare så är besvären kvar iallafall... och huvudsaken nu är ändå att du får lindring och hjälp med dina besvär som är bestående. Så det hoppas jag du har... mediciner o tips o råd om hur du ska förhålla dig till dina sjukdomar. Lycka till!


Mögel är definitivt orsaken, jag har exakt samma problem och fick detta bekräftat av en privatläkare. Ingen inom det offentliga vill ta i detta.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons