Forum Stress & utmattningssyndrom


Konstig kropp - utbrändhet?

För två år sedan hade jag en förkylning, mitt öga svullnade upp då. Mitt öga känns fortfarande svullet. Förra året när jag tog studenten var jag sjuk i nästan två månader. Hosta, snuva, halsfluss och feber. Fick ingen pencilin för det här. För tre månader sedan blev jag förkyld igen, hosta, snuva och ont i högra bröstet. Det tog faktiskt även den här gången lång tid innan förkylningen försvann och när jag andades djupt kändes det som att jag hade slem i högra lungan eller liknande. Jag har inte ont i högra bröstet längre, men har fortfarande känningar då och då. Dessutom är spottkörteln på högra sidan av halsen uppsvullen, det känns som stenar ungefär. Hela min högra sida av kroppen känns konstig. Har känningar i högra ögat, spottkörtel, bröstet för ett tag sedan hade jag känningar i levern (mycket stressig och hetsig period med alkohol, onyttig mat och lite aktivitet inblandat). Jag undrar vad det kan röra sig om? Jag har varit hos doktorn minst fyra gånger och de har sagt att det inte handlar om något farligt. Det känns ingenting på morgonen, utan mest på kvällen. Doktorn sa att det inte rör sig om något allvarligt. Jag har även en ganska sne käke, vilket lett till att min högra käkmuskel är något större än min vänstra. Kan det vara så att muskeln trycker på någon nerv?

Du skriver "mycket stressig och hetsig period med alkohol, onyttig mat och lite aktivitet inblandat". Kanske dags att sköta om dig själv lite bättre då?


Hej, hur har det gått? Lärt dig något mer om symtomen? Jag upplever exakt samma saker som du beskriver, lunga, käke, förkylningssymtom. Men vill tillägga stickningar höger arm och ben. Samt svettas mer på höger sida av kroppen när jag tränar hårt... Mycket märkligt! Skulle vara kul att veta mer om detta...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons