Forum Stress och utmattningssyndrom


Bör jag byta jobb?

Jag mår inte bra på mitt jobb. Kag har jobbar på samma ställe som konsult i snart 2 år vilket är första jobbet efter civilingenjörs examen. När jag jobbar ett halvår som projektledarstöd kontaktar projektledaren min konsultchef och tycker att det är lite mycket stavfel och att jag inte verkar kolla igenom mina texter ordentligt. ( Kan tillägga att jag har dyslexi). Projektledaren har inte nämt något om det för mig. Jag lovar att läsa igenom noggrannare i fortsättningen. Projektledaren sa sedan efter en månad att han var nöjd. På lönesamtalet kommer det fram att han tycker att jag verkar ha svårt att lära mig nya saker och inte tar några insivativ. Åter igen inget han sagt till mig. Jag ber då min konsultchef ta redan på vad projektledaren tycker jag inte lärt mig men får aldrig något svar.
Jag går till jobbet med ont i magen varje dag , konstant osäkerhet och känsla av att inte duga.

Vid nästa lönesamtal så har jag även bytt projektledare och den projektledaren verkar vara nöjd. Konsultcheften säger då att jag inte verkar ha det där drivet som de andra konsulterna har. Jag antar att chefen menar att ta nya mer avancerade arbetsuppgifter och komma vidare i karriären.

Jag vill verkligen komma vidare men när man har noll i självkänsla, inget självförtroende, ont imagen varje dag över rädsla att göra fel och osäker på vad folk tycker om mitt arbete så är det inte jätte lätt Jag har alltid haft bra betyg i skolan men nu ångrar jag min utbildning som tog 5 år. Vill inte må så här längre över jobbet.

Vad bör jag göra och överdriver jag?
Finns det några tips på vad jag kan göra för att må bättre. Har fått sömntabletter för att kunna sova ordentligt på nätterna och även antidepressiva utskrivet och det hjälper mig att klara vardagen för har barn att orka ta hand om också.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons