Forum Stress och utmattningssyndrom


Avslappningsband

Jag har svårt för att somna och skaffade mig avslappningsband för ett par år sedan. Banden är gjorda av Uneståhl och mycket bra men problemet är att jag är så trött på samma band varje kväll att jag kan inte längre somna till dom. Tidigare så somnade jag faktiskt till dom med öronpluggarna i öronen från min mp3 och när jag vaknade på natten så rafsade jag till mig mp3 spelaren och satte på bandet igen och jag somnade åter igen. Det kändes som om jag var helt beroende av dom. Men nu är jag så trött på Uneståhls röst som säger samma saker hela tiden. Jag skulle behöva höra något annat. Har någon tips på något annat band? För er som aldrig provat på avslappningsband så kan jag verkligen rekommendera Uneståhl. Det finns flera olika som riktar sig till avslappning och även till personer som har ångest och andra problem. Hans röst är ljus och behaglig. Men nu behöver jag variation.

Låter intressant, måste jag kolla upp. Vad säger han? Jag har inte lyssnat på såna band tidigare. Mitt tips till dig skulle vara att Googla på mindfullness, då kanske det dyker upp något. I musikväg kan Enya kanske fungera.


Kanske en Cd med Barbro Bronsberg "Inre lugn och god sömn!" vore något att prova, har inte lyssnat på den själv eftersom just sova och somna inte är något större problem för mig, men har andra cd och band inlästa av samma person och personligen tycker jag om hennes röst finner den lugnande och behaglig, just nu finns denna cd på bokrean på bokus för bara 19 kr, som vykort med cd-skiva på, men finns också massor av andra övningar och ljud att ladda ner från internet gratis eller att köpa om man söker på avslappning sömn t.ex. har dock inte själv lyssnat på just Uneståhl, men det är ju olika vad man tycker om röster jag har svårt för många av de här som läst in olika sådana här meditationsövningar mm. har en till jag tycker om rösten på, en avslappningsövning som är ca 6 min lång som jag laddat ner från internet men hittar tyvärr inte tillbaka dit jag laddade ner den så jag kan inte säga vad han som läser heter.


Hittade den där sidan igen med avslappningsövningen jag använt mig av och som jag tyckte var bra, mp3 som man kan ladda ner gratis, ca 6 min lång, han som läst in den heter Sven-Johan Silve, www.silvekliniken.com/sven/avslapp.htm

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons