Netdoktors psykolog svarar på läsarnas frågor i sin podd

I en podd diskuterar vår expert Anne Grefberg tillsammans med väninnan Cecilia Gyllenhammar om livet och de utmaningar vi ställs inför. Nu besvarar hon även läsarnas frågor.

Carro webb ljusare
Publicerad den: 2016-10-17
Författare: Caroline Holmqvist, Redaktör, Netdoktor, NetdoktorPro

Annons

Genom åren han hon fått tusentals frågor som handlar om allt från relationer, stress, utbrändhet, ångest, depression. Genom Netdoktor.se har Anne Grefberg svarat på flera hundra frågor från medlemmar och besökare på Netdoktor.se. Sedan i somras poddar hon, tillsammans med väninnan Cecilia Gyllenhammar, om livet och de utmaningar man kan möta på ett lättsamt och roligt sätt.

– Det är fantastiskt att få förtroende från så många av Netdoktors läsare att de kommer till mig med svåra livsproblem och ber om hjälp. Det känns extra roligt att nu kunde erbjuda möjligheten till djupare fokus på de dilemman och utmaningar som kommer in via min spalt på Netdoktor. Cecilia bidrar med sin stora livserfarenhet och öppenhet, och jag fyller på från min infallsvinkel som psykolog. Varje vecka kommer vi att plocka upp en eller flera frågor vi får in via Netdoktor och gå på djupet med dessa - i en allvarlig men även lättsam kontext, säger Anne Grefberg.

Andra avsnittet med frågor från Netdoktor publiceras på torsdag, den 20 oktober.

Annons
Annons

Lyssna på Grefberg & Gyllenhammar via iTunes eller Soundcloud.

Vill du att din fråga ska diskuteras – ställ den till Anne Grefberg här!

Kommentera denna artikel

Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.
 • 20130303083842
  2016-10-18 16:42 (3 år sen)

  Jaha! PODD!!! Vad ...... är det? Inget som jag vet i alla fall! Jag fattar! Alla vi gamlingar skall väck från Netdok. Bara unga "mitt i livet" människor skall få diskutera sina åkommor! Vi kan hoppa ut genom fönstret eller nå´t!!

 • bessie webb ljusare
  Besima Aho 2016-10-19 09:41 (3 år sen)

  Hej Lisskarin!

  Nej så är det ju givetvis inte! En podd är typ som radio. Om du klickar på läkarna i texten ovan så kommer du direkt dit och kan lyssna på de olika avsnitten.


Annons
Annons
Annons