Forum Missbruk & beroende


Forumtråd: Subutex beroende

Det är såhär är min sambo är företetta heroinmissbrukare, han är men i en subtitions-program. Han äter 20mg Subutex, och han har ätit den i 11 år nu. Han har aldrig haft ett återfall i nån drog. Har har aldrig haft positiva urinprov. Han är väldigt skötsam , har studera högskola och fått jobb inom samma område. Problemet är att vi har delat subuxonen alla dessa år. Han äter 16 mg och jag 4 mg, varje dag i 11 år. Men nu har vi börja prata om att jag ska sluta, för det har varit som ett svart moln ska dessa år. Både jag och han har mått dåligt över att jag tar dessa 4 mg.
Men jag har varit utan i 5 dagar för 6 år sedan. Detta var olidligt. Jag klarar inte av avtändningen. Den är hemsk, det är nästan så att jag hellre avslutar livet, än att gå igenom det. Och nu efter så många år vet jag inte vad som skulle hända.
Men vi är så skötsamma förutom denna grej. Jag tar inga andra droger , dricker knappt, fast anställning sen 10 år. Jag kan inte vända mig till beroendecentrum, för jag vill inte förstöra för min sambo, som har kommit så lång u livet, och skött sig så bra, och hans subuxone-program.
Vi prata om att jag skulle ta ledig 4 veckor för att ta avtändningen. Utan nån hjälpmedicin, Men jag har sån ångest,
Ursäktade långt och grinig Mail. Men vad ska jag göra? Hur kan jag ta avtändningen själv? Vi är så skötsamma att vi har hållit oss utanför soc och sånt. Och jag vill inte att soc ska lägga sig i vårat liv . För allt annat fungerar , förutom denna grej.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons