Forum Missbruk och beroende


Känner avsmak på mig och mina mediciner,och stor ångest.

Har varit på starka smärtstillande nu i ca 2 år.OxiContin 2år och metadon 1 år och sen ca 6mån båda.Tar nu ca 60mg metadon och upptill a100mg OxiContin.
Såg dokumentären med Mikael Jacksons obduktion,vilka mediciner han fick......Jag fick en rysning i mig och ett illamående,skillnaden jag fösöker få läkare att hjälpa mig mina smärtor och grunden till mina smärtor,men de vill inte ta mig med tång ens.De kan vilket jag kan bevisa ljuga om mina MR bilders betydelse och antingen försöker få det att se ut som jag inbillar mig smärtorna eller förminskar MR  bildernas betydelse och det finns inget de kan göra än att låta annan läkare fortsätta skriva ut medicin.
Jag känner att jag orkar inte mycket mer,var ute med hunden max 20min.Trots medicin så hade jag så ont att jag vågar inte göra det försöket igen.Känns som ryggmärgen maler mot eller mellan koterna.Och skall skickas till Kristianstad för vad som jag ser som sista hopp,smärtspecialisten ska skicka mig till vad som ska vara en betrodd kollega.Men vågar inte hoppas för mycket igen.Vill så gärna sluta med allt detta pillrande samtidigt som ångest för jag vet vad som väntar när det avslutas.Men hellre det än som det är nu!!
Var finns möjlighet till att ge mig  vettig förklaring och hjälp och där jag ses som människa .En som längtar efter att avsluta dessa fruktansvärda mediciner?
Men ser fram emot när jag kanske en dag bli fri ifrån dessa piller och även om nån ssmärta är kvar så kan jag stolt visa de läkare som behandlat mig värre än skit under deras skor att de lyckades inte sänka mig helt.Kanske en dag kommer någon rättvisa.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons