Forum Missbruk och beroende


Alkoholproblem

Jag har läst på internet och jag klassas inte ha ett beroende eller är inte alkolist. Men jag har ju uppenbart ett alkoholproblem för jag är en väldigt stressade person. Jag mår dåligt över att jag är stressad och när jag är stressad mår jag dåligt, en ond cirkel. Men ibland känner jag bara att jag måste få slappna av och då dricker jag. Kan vara hemma själv eller med andra men oftast ensam för att jag känner att jag måste dölja mitt drickande. På fester dricker jag öppet. Oavsett vart jag dricker så vill jag alltid ha mer när jag dricker. Min kille vet inget, än iaf för jag har inte vågat berätta. Jag har berättat att jag har haft alkoholproblem tidigare men slutade dricka men senaste året har jag börjat dricka igen och jag vill inte ge upp alkoholen. Det är väl ett problem också? Att jag inte vill ge upp alkoholen helt? Jag är rädd för vad som kommer hända om jag berättar för honom då allt är nytt och om jag berättar vet jag med stor sannolikhet att han inte kommer vilja att jag dricker alls, det är ju vad jag själv hade velat. Vet inte vad jag ska göra riktigt.. Det är ju inget stort "problem" än heller. Dricker inte ofta och mitt drickande påverkar inte jobbet, relationer mm. Men känns ju inte bra att jag känner som jag gör..

Det finns ju andra sätt att slappna av ifrån stress. Läget är att ta itu med problemet nu!


alla problem är ett problem om man deffinerar det som ett. skapar ofta oreda i ångesten av beteendet. Och ångest är en stressfaktor, 
så. sök hjälp. och skäms inte över det,, för vi är många som har hamnat i det träsket, och det går fort,, väldigt fort, 


Hej ! 
  du behöver inte alls vara stressad som person eftersom vi vet mycket väl att stress kan vara skadligt för oss, 
  både den  pyssiaka och Fysiska delan. stressen kan även ger dig sjuckdomar under din livsperiod. Det finns så mycket
  andra andetrativ för att du ska kunna slappna av. här är dom bästa. 
   1. Börja motionera   lungt och fint sen kan du gå  fortare, men kom ihåg att inte motionera med stress för då har du bara förvärrat.
2. Börja gyma eller gå på fittness där kan jag garantera dig att du kommer bli avslappnad, desstuom  blir du allt piggare
   och börja få en återhämnting det väldigt bra för den pyssiaka  och fysiska delen i vår kropp.  och det viktigaste av allt du kommer få en känlsa du behöver inte ens dricka längre om du nu försöker att sluta. 
om du inte slutar dricka så kan jag garantera dig det kommer kosta ditt jobb och realtioner eftersom Alkoholsugget kommer bara öka men du kan stoppa detta. annars kan du vända dig till 1177 för råd och infomation.
 

Annons
Annons
Annons