Forum Psykiatri


Forumtråd: Vilken sjukdom

Har fått bra kontakt med min granne sista tiden. Vi har pratat ganska mycket och längre stunder utanför huset. Tycker vi har haft trevligt. Han har inte visat något att han vill gå iväg och inte pratat med mig. Snarare tvärt om att när jag skulle gå ett par gånger så har han fortsatt prata. Nu helt plötsligt så tvärvänder han och säger att han mår dåligt av att prata med mig så han vill inte prata. Vägrar säga vad det är. Jag fick uppfattningen att han surat till på något jag sa. Men tydligen är han så FALSK att han pratat med mig fast han inte vill. Blir lite orolig att bo så nära han ifall han kan vara farlig, därför undrar jag vad det kan vara. För normalt folk undviker folk de inte vill prata med.

CBD hjälper till att upprätthålla olika psykologiska processer genom att interagera med receptorerna i nervsystemet och immunsystemet. Dessutom producerar kroppen själv cannabinoider som en del av funktionerna i det endocannabinoida systemet.


Han ville förmodligen bara vara artig (som normala människor brukar vara) men tröttnade på det. Jag gissar på att du har många fler människor som pratar med dig av artighetsskäl men aldrig kommer tala om för dig att det är enbart därför.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons