Forum Psykiatri


Venlafaxin

Hej började med venlafaxin för 6dagar sen citalopram slutade fungera efter11 år. Äter 75 mg ska Ta det 1 vecka sen höja till 150 . Mådde bättre första dagaran än nu. Vilken är normal dos och hur länge innan man känner effekt. Har haft lite biverkningar som svettning, sömnlöshet mm. Är detta en bra medicin mot ångest och depression.

Oj dåligt med svar! Jag äter 225mg, men tror jag måste öka nu till hösten.. Har hjälpt på mig! Sent svar.. Bättre sent än aldrig) Lycka till)


Trötter! Jag åt det för tre år sedan. Vad gäller biverkningar har jag en pinsam historia. Åkte med jobbet på julfest hade börjat med venflaxin några dagar tidigare och det fungerade bra. Tog ett par öl till maten och. Skulle gå och tömma blåsan, det var fullständigt omöjligt och det tryckte på så hag trodde jag skulle sprängas. Gick många gånger och försökte bli av med trycket npgra droppar då och då. Kompisarna trodde jag blivit berusad och dålig. Jag gick tillbaks till Citalopram efter detta.


Venflaxin ska ha mindre biverkningar än Citalopram. Fick detta utskrivet av min företagsläkare då jag fått ökade blodfetter och gått upp i vikt efter användning av Citalopram. Trötter


Jag har ätit venlafaxin. Mina biverkningar var kraftiga svettningar och självskadebeteende. Jag kände inte igen mig själv. Ville bara skada mig själv och detta trodde jag berodde på min depression, men så var inte fallet.
En dag beslöt jag mig bara för att avsluta behandlingen utan att rådfråga läkare. Jag mådde illa och kräktes i ca 2 veckors tid men sedan mådde jag bra utan som några somhelst biverkningar.
Kanske denna medicin fungerar för några, men för mig blev det bara värre så mår bättre utan.
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons