Forum Psykiatri


Utslängd från vuxenpsyk söderhamn

Hej. Heter Johnny snart 53 år. Fick min första deppresion 2006, har sen dess provat allt vad antideppresiva mediciner heter. Har till o med varit inlagd på psyk avd 10 2 ggr, gjort 14 ect behandlingar, och medicinerat med alla möjliga sorters psykofarma.Dessa gör mig bara sämre.Sista gången förstod en överläkare där att jag var residtent mot sån medicin o skrev ut ångestdämpande(xanor)har ätit såna tidigare o gör det nu.därför blev jag utkastad från s-hamns v,psyk med journaler som inte är verkliga.har fam fru,son hus bilar.förtidspensionerad efter olycka 1998,efter 9 års kamp med f-kassan. Har inte tidigare missbruks bakrund.Känns hopplöst alltihopa.Johnny.

Man blir inte resistent och det finns olika kombinationer av mediciner , dvs man äter flera olika mediciner samtidigt som fyller både samma och olika funktioner. Man ska inte äta xanor då det är vanebildande, det ska man bara äta en kort period. Sen bör man gå i terapi om man har så svår depression och det finns annan hjälp att få, stödgrupper, grupper med de som har samma problem


Har gått igenom allt vad mediciner heter i den vägen, tyvärr bara fått biverkningarna ej någon förbättring. En överläkare på psyksjukhus sa att jag inte var mottaglig för antideppresiva o dom som jag ätit tillsammans med antideppresiva (resistent uttryckte han det) han skrev ut lugnande så den värsta ångesten skulle slippas åtminstone, i o med det åkte jag ur kön för utredning av ev adhd och är därmed klassad som missbrukare trots att så inte var fallet. Har sökt egenvårdsutredning med avslag som följd, dvs bränd i regionen jag bor i.gillar inte att äta någon medicin men blir liggande i ångest utan den, har haft proppar i båda lungorna pga immobilisering. Har hamnat mellan stolarna och här bryr dom inte i sig om jag dör eller inte. Pga deras policy som är annorlunda i andra regioner men som vanlig människa med sinande krafter orkar man inte kämpa mot byråkratin som råder. Min familj blir ju också lidande men de jag hittills haft att göra med är fullständigt kallsinniga inför situationen, o jag är utmattad och rådlös. Johnny.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons