Forum Psykiatri


panikångest

Hej. Tänkte höra om nån har ätit setralin för panikångest,har hemska insättningsbesvär av medicinen med ökad panik och blodtryck.

Skruttan28Hej. Tänkte höra om nån har ätit setralin för panikångest,har hemska insättningsbesvär av medicinen med ökad panik och blodtryck. Hej! När jag fick sertralin första gången hade jag samma besvär, jag fick ökade tankar på självmord, mer ångest, skakig, folkskygg mm. Du behöver någon form av lugnande under insättningsperioden, jag rekommenderar Stesolid i kontrollerad mängd första tiden, sen när du mår bättre och blivit mer stabil så trappar man ner Stesoliden tills du inte behöver den alls. Jag har själv varit sjuk i17år så jag har lite erfarenhet av både ditt å datt :-) Lycka till!!!!!!


Hej!! Vad gulligt av dig att svara o dela med dig.Jag har ätit 50mg nu i 8 dagar,tycker du jag ska höja till 75? Jag fick sobril som jag tar nu i stort sett hela dagen men tycker inte de hjälper så mycket.Ska kolla om man kan få stesolid istället.En fråga till..hur länge tar det innan skiten lägger sig. Tack!!!


Abilify, Zyprexa, Stesolid, Cipralex, Nozinan, Nitrazepam och Imovane (Zoplikon), käkar jag. Mår som en prins. Fast det tog 17 år att nå dit. Jag har Bipolär 1. Simma lugnt.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons