Forum Psykiatri


Forumtråd: Nya ångestsymtom

Japp, efter ett år utan oro eller någonting var det dags igen. Det började i måndags, jag och min dotter skulle gå till pizzerian, på vägen dit får jag plötsligt för mig att jag är sjuk och komme få corona. I tisdags skulle jag prata med två kollegor och känner själv hur jag typ flämtar under meningen

Tänkte inte mer på det men kom att tänka på kvällen att just det, jag flämtade förut. Sen var det kört. Efter det har jag känt en konstig känsla i bröstet hela veckan, typ som att man är andfådd fast jag inte är andfådd. Mjölksyra i ben och armar för minsta lilla.

Jag fick hjärtsvikt en gång i tiden och oroar mig för att det är det nu igen, det som lugnar mig är att jag precis var på kontroll och hjärtat såg jättestark ut.

Har tidigare gått hos kurator pga av min inbillningsjuka, har fått mirtazapin som hjälper. Känner någon igen symtom, att det känns som. Man är helt slut, känns som man är andfådd fast man inte är det? Känns som jag är förkyld i bröstet om ni förstår. Är detta klassiska symtom på ångest? Tack på förhand

Mvh

Hej
Jag känner igen den symtomen tung andas och helt slut blir man ,det är jätte jobbit och det får jag när jag blir orolig .

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons