Forum Psykiatri


Minnesstörningar i ung ålder

Jag var hos vårdcentralen för cirka 3-4 veckor där jag ansökt om tid för mina minnesstörningar i ung ålder(fyller 19 i sommar). Jag har haft problem med det både i vardagen och i studierna. Enkla ord som jag inte får fram som jag både borde och har fått fram tidigare. Glömmer enkla saker i vardagen. Närminnet är det som strular. Först undersökte läkaren min kropp då menar jag hjärta, rörelser osv. Inte det psykiska då. Hade inga problem med kroppen. Sedan bad han mig att gå till laboratoriet för att lämna mitt blod- och urinprov. Idag fick jag svar från läkaren i form av brev, det stod ungefär såhär: Proven som du lämnade är normala. Dessutom var den kliniska undersökningen normal utan anmärkning. Nu undrar jag: ->Vad

Har ungefär samma som dig! Men det är om man har ätit väldigt mycket socker och kolhydrater så blir det svårt att komma ihåg saker. Om man dricker mycket coca-cola så blir det svårare att minnas. Men tror inte att kaffe skall påverka det. Har fått för mig att det är något med tillsatserna som strular. Men kan såklart ha fel och vet ännu inte om det är så. Om man har övervikt som mig så blir det fel med huvudet också.


Vad yrar du om? Försöker du säga att man får minnesstörningar av coca cola?


Minnesstörningarna kan mycket väl bero på din depression och dina sömnsvårigheter.


Dyslyxi kanske?


Okej då kanske jag skall kolla med min läkare om depressionen och mina sömnsvårigheter. Har väldigt svårt att orka med att känna mig jobbig. Det är så att jag har problem om det händer saker på vägen. Kan det spela in? Om det står bilar på andra ställen än det brukar och det kan få dyra kostnader.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons