Forum Psykiatri


Hur ska jag hjälpa mig själv!

Jag vet inte längre vad jag ska ta mig till? Jag är konstant ledsen, nere och gråter för minsta lilla motgång. Allt känns så tungt och svart. Jag insåg idag när jag bröt ihop för 155:e gången. Jag gråter, skriker och blir totalt förändrad. Jag tycker ALLT är jobbigt! Att äta, sova, duscha, jobba och nu till och med prata. Jag har haft det så här till och från i tre fyra år men nu sitter det i och vill bara inte släppa. Någon som gått igenom detta och tagit sig ur det?

vet hur du har det, du borde söka vård antagligen behöver du en samtalskontakt och medicin, jag känner igen mig men mår bättre nu kram


Been there, done that. Sov så gott som hela tiden och när jag var vaken så grät jag nästa hela tin. Klarade inte av nånting och började även att använda droger. Tilll slut vart jag av med min lägenhet och hadde ingen inkomst alls. På nått sätt har jag lyckats tagit mej ur det värsta. Kämpat mej tillbaka så jag nu har en lägenhet å jobb och sköter mej. Fast jag har blivit av med alla mina vänner. Men ibland kommer mina depp tankar tillbaka. Men nu är det bara några dagar. Men det är en ständig kamp. Nu är jag så dum och envis så jag vägrar söka hjälp hos psykiatrin i mitt län. Gör inte som mej utan sök hjälp. Det finns ju hjälp att få och använd dej av den.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons