Forum Psykiatri


Forumtråd: Hur länge kan man ha problem med att komma efter att man slutat med antidepressiva?

Jag slutade med Brintellix för elvadagar sedan. Dessförinnan sen 2014 har jag haft Citalopram, kunde få orgasm efter ca 45 min, jättejobbigt men fick det iaf till slut. Med Voxran kunde jag inte öht få orgasm, inte heller med Brintellixen. Dock kan jag fortfarande inte få det. Hur länge kan det egentlig ta innan "den" kroppsfunktionen funkar? Jag har läst att det kan ta upp till två år (!!). Kan det verkligen stämma? Känner mig så desperat som inte fått komma sen i våras. Börjar dock fundera på problemet kan bero på allt socker också. Hur mycket tålamod ska man ha? Funderar starkt på att gå tillbaka till Citalopramen eller gå en socker-avvänjning.... Sååå frustrerande!

Hej
Har ätit antideppresiva tab i 10 år o vill sluta med dom när jag läst att dom inte är helt ok Går det att sluta helt eller måste jag trappa ner ?


Man måste alltid trappa ner medicinerna i små steg och utifrån vad läkaren säger. Alla "psykiatriska" mediciner har biverkningar av olika slag och kan ha en negativ inverkan ibland, men det har alla mediciner. Det finns ingen anledning med att sluta med en medicin som fungerar

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons