Forum Psykiatri


grarvid ??

hej allihopa, nu har jag gått ner i en deppretion igen fan fan fan, jag tror jag är gravid, träffade en kille och dejtade sisådär 4 gågner första gången var det pang på. Eftersom jag har så svårt att säga nej :( vad f*n skaj ag göra. hur ska jag kämpa.. vet inte ... Och om det nu är så. ska man behålla det eller inte ::(åhh vad skaj ag göra.. :(

Att få barn är det finaste som finns:) Klara inte av att genomgå en abort så jag fick mitt första som 16 åring. Om det va rätt eller fel lär jag aldrig få veta. Men även om man skaffar barn med "vilja" så kan de bli fel. Och om skaffar barn med "ovilja" kan det bli rätt. Men fråga är väl om du vill ha barn? Utan att bryr dig om allt runt omkring. Vill du ha ett barn?


ja det vill jag, eller jag känner att skolan kommer aldirg fungera osv, ett b arn är ju ett barn och alla vänner till mig ellerja de 3 jag pratat med om detta och berättat det säger att jag ska ta bort det, men jag menar det är ju en människa det är mitt barn O jag mår inte bra :()


Det är inte många som mår bra. Jag mår inte bra. Det är svårt att må bra idag. Tar du bort något du vill ha, så lär du då inte må bättre. Varför anser de att du ska ta bort de? Du vill ha ditt barn:) Behåll det då. Men du skolan gick skit för mig med och har gjort länge. Det är först nu det går bra. Och det finns ju dagis. Jag har inga problem med att gå i skolan. Jätte många vuxna går i skolan och det verkar inte ta kål på dem. Men betyg verkar man dock behöva. Vad vill du med livet då? Jag har ett handikapp och jag har alltid tagit hand om mina barn helt på egen hand. Den minsta tog jag hand om helt ensam i åtta månader. Så varför skulle inte du som är normal kunna göra det? Vad är det som gör att du mår dåligt?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons