Forum Psykiatri


Forumtråd: Finns det någon mer som har PGAD?

Någon här som känner till PGAD (persistant genital arousal disorder och som hae drabbats av det? Jag har sannolikt drabbats av detta i samband med utsättning av SSRI.

Hej Miren!
Självklart känner jag till PGAD har det själv sen 5 år tillbaka men inte p.g.a SSRI eftersom jag inte gick på några innan incidenten. I mitt fall har man inte hittat någon bakomliggande orsak. Tragglar än för min rätt till fortsatt utredning på vad det kan vara. Har du träffat någon läkare för det här?


Hej! jag har sannolikt också drabbats av detta. Slutade med ssri i mars. Fick symtom i ca 2 veckor. Sen kom det tillbaka i slutet av okt och har det tufft med symtomen varje dag. Har även ont också. Mår illa ibland och har därför ingen matlust vissa dagar. Har gått ner nästan 6 kg. Nu görs en ordentlig utredning där sexualmedicin, läkare och gynekolog är inblandade. Har gjort en magnetröntgen av magen men allt var som det skulle (tyvärr kan jag nästan säga). Har ätit ssri Deluxetin i drygt 4 veckor utan resultat. Nästa vecka ska jag ta blodprov på olika homoner bl.a testosteron. Hur går det för dig med hjälp? Hur mår du?


Hej! Jo jag har drabbat och viste inte den har ett namn alls! Men har goglat mycket och fick veta att jag har den här symptomen .


Hej Lilliefee! Okej det låter inte alls bra. Jag blir rastlös , stressad, uppe i varv , ofokuserad , orolig, får ångest av denna ihållande känsla i min klitoris. Blir galen. Jag har nu haft detta i 6 år och jag har gjort en Magnetröngen men oklart vad man fått med men vet att en del av ryggen är röntgad men inte bäckenet vilket är konstigt då det står överallt om PGAD att man ska titta efter nervinklämningar i både ländrygg, sakrum och bäckenbotten samt ute sluta blodkärlsmissbildningar. Tyvärr har dom i mitt landsting inget universitetssjukhus och deraas röntgen apparat har inte den bästa kvalitén som man räknar i något som heter Tesla. I litteraturen säger man att det ska vara minst Tesla 3 på en Magnetröntgen för att vara på den säkra sidan så bara för att dom inte har hittat något betyder det inte att det inte är något som går att åtgärda med operation. Har du någon facebook? Enklare att skriva där tänker jag, då kan man även dela artiklar mm. Vart bor du? Tycker det låter som du blivit väl omhändertagande ändå måste jag påpeka. Jag får inget team över huvudtaget och någon neurolog har jag aldrig sett röken av. Har hela tiden sagt att jag misstänker neurologisk skada och att dom bör undersöka nervsystemet men inte fått komma till någon förutom dom som arbetar med sexologisk inriktning men jag tycker inte att jag fått någon bra hjälp av dom neurologer som är nischade till sexologi. Jag bor i Borlänge, så tillhör Falu Lasarett och har varit i Uppsala på Akademiska och träffat neurolog med sexologisk inriktning.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons