Forum Depression och ångest


Voxra.

Någon som har erfarenhet utav voxra? Har hört att man går ner i vikt utav den. Stämmer detta? Hjälper den mot depression? Ångest?

Jag har ätit Voxra i 5 dagar nu efter 2 hela år med Cymbalta. Jag hoppas och tror på denna medicin. Äter 150 mg Voxra varje morgon. Fått en del biverkningar, som sömnproblem, feberkänsla, mer aktivitet i kroppen, lite mera go i mig, synrubbning. Men det ska ju vara insättningsbiverkningar som går över. Fått Imovane till natten nu i början samt Sobril för jag är oroligare än vanligt. jo magen är mer igång nu.


Jag har ätit Voxra i ca 1 månad nu. Dom två första veckorna tog jag 150 mg och sedan 300 mg. Jag har inte märkt av några direkta positiva effekter än. Däremot har jag svårt att somna på kvällarna eftersom jag har fått restless legs, troligen av Voxra, och så är jag lös i magen. Jag har lidit av depression i många år och har också provat alla anti-depp mediciner som finns från A till Ö.


Jag har inte gått ner i vikt och min aptit har inte förändrats. Voxra anses inte vara lämpad till att användas till dem som lider av ngn form av ångesttillstånd. Voxra har än så länge bara visat ha effekt mot depression.


Jag tror inte att voxra i sig gör att du går ner i vikt men jag fick däremot en otrolig dålig aptit. Tyvärr hänger det med trots att jag nu ätit voxra i två månader. Man får tvinga i sig mat :-( I övrigt har jag inte direkta positiva effekter än men jag brukar vara segstartad. Lycka till och krya på dig!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons