Forum Depression och ångest


Voxra vs Valdoxan

Nån med erfarenhet av läkemedlet Voxra? Skulle vara intressant att veta om ni tycker att det fungerat mot depression och om ni haft mycket biverkningar. Samma gäller Valdoxan, nån med erfarenhet? Kommer ev. bli insatt på nån av dom två, ska bara isåfall trappa ur min andra medicin först. Tack på förhand för svar. Kram på er!

Voxra ..... se pm............


Hej "plågad själ". Jag har lidit av återkommande depressioner i ca 10 år. Prövade både valdoxan och voxra för några år sedan och då tyckte jag att den hjälpte "för stunden". Men efter några veckor mådde jag återigen dåligt. Dock ska det tilläggas att alltid när jag börjar att ta en anti-depressiv medicin så återgår jag i depressionen ändå efter ett tag (ca 6-12 månader). Men alla sådana här läkemedel kan väl reagera annorlunda fr person till person? För tillfället äter jag flouxetin(40mg) och voxra (300mg) varje dag. prövade valdoxan för ca en månad sen men jag fick en väldigt negativ upplevelse av den, blev jättepassiv, trött osv. Alltså rakt motsatt effekt mot vad jag antar man ska känna. Hur som helst så känner jag att de flesta mediciner är värda att prövas iaf en gång om en "duktig" läkare/psykiatriker anser det.


Tack mckennedy för ditt svar. Blir nog inget byte alls. De tycker jag ska ha kvar min gamla medicin (Aurorix). Känns på ett sätt skönt att slippa byta för jag har mycket få biverkningar av Aurorix men har ju däremot hamnat nere i djupa depressionsperioder trots att jag ätit den. Ta hand om dig!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons