Forum Depression och ångest


Vill inte....

nä jag vill int eäta medicin, inte efter att läkaren sa sådär. Fick ju uppfattningen av att jag inte behöver hjälp. Skäms som fan över att jag lämnade in min uppsatts om hur jag får/känner/tänker/beter mig. Känns som läkaren trodde att jag ville äta medicin, eftersom det var jag som styrde samtalet först...hmm. Därför har jag ändrat mig nu, jag vill veta vad som är fel på mig! Jag mår ju inte bra för jag inte trvis med mig själv, det har inget med depression att göra. Ångest har jag pga mig själv också och orotankar. Jag känne rju att det är prata jag vill göra, få hjälp att ta mig ur det här. Eller så är det bara sån här jag är? En sårbar, känslig, osäker liten skit som inte är värd något? nu tänke rjag ju barnligt som han utrryckte det! Men det kanske är sån jag är? jag får väl acceptera att alla kan inte få allt här i världen...jag kanske inte är sån som får må bra, jag kanske är tillbakadragen och alltid kommer att vara? låg självkänsla som inte blir bättre? jag vågar inget annat...är så van att sitta i min "Bubbla". Jag ska fråga ptp psykologne hur länge till det dröjer tills utredningen är kvar. Men vad händer sen? får man en diagnos och då veta om jag har rätt till KBT?

så känner jag med. är det så här man är??? Kanske ska man börja tänka om o accpetera att man inte är en social o frammåt människa?? men jag vill ju inte vara så här.. kan man ändra sig till ngt man egentligen int eär? Kan man bli ngn annan? och samtidgt må bra avd et o kan det sen bli jag?? man blir fan galen av alla tankar. Och problemet E att om jag frågar min terapeut om jag kanske bara ska acceptera att jag e så här osv så får jag inget jävla svar. Bara en jävla motfråga.. fan blir galen på alla motfrågor. varför kan hon inte bara svara rakt ut??? är det vanligt att det e så me psykodynamisk terapi?? svarar inte terapeuten rakt ut? Måste dom ställa motfrågor som svar? elelr frågor tillbaka menar jag som svar???


hur gör man om man inte har varit deprimerad hela livet men alltid haft låg självkänsla, men som blivit värre på sistonde pga t.ex. händelser? vill inte äta medicin mot depression när jag egentligen mår dåligt över mig själv.


oj vi verjkar ha liknande pronlem du och jag =/ undrar samma sak. Men jag har hört att KBT är bra...men verkar ju inte lätt att få? vet inte.. Tycker att du kanske borde få byta kontakt om du inte trivs med henne du går hos nu? Kram


jo precis! men just nu känner jag mig mottgalig för KBT, även om jag känner att jag inte är värd det, så vill jag det innerst inne och tvingar mig fram den känslan. Jag vill åtminstone få prata med någon, beabreta allting och få koll på hur man tänker, känner och beter sig, få råd på hur man ska göra med låg asjälvkänslans osv. Jag har haft låg självkänsla innan jag började känna mig deprimerad...så jag tvivlar på om medicin hjälper en egentligen, behöver nog samtal mer och ett nytt liv. kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons