Forum Depression & ångest


vill få tillbaka det jag förlorat och missat

Hej! Just nu kämpar jag med att komma tillbaks till mitt arbete och mitt liv igen. Jag är en tjej på 24 år och har varit sjukskriven i snart två år pgr. utbrändhet och depression. Jag försöker att höra av mig till dom men får inte nått svar. vet inte om jag igentligen kan klandra dom, men jag är väldigt ledsen. Jag vet att den här resan att komma tillbaka inte skulle bli lätt och jag ska kämpa även om jag så ska gråta mig tillsömns varje natt. Att vara ensam gör ont och att kämpa på egen hand är svårt. har väldigt bra kontakt med mina föräldrar som alltid stöttat mig i allt men det är inte samma sak som att ha en VÄN. Om det är någon som känner igen sig så snälla hör av dig.

Bästa medecinen skaffa dig ett jobb/plugg :) sporta. Du kanske inte hittar riktiga vänner men du får hänga, wola!


Det är inte så lätt som att skaffa sig ett jobb o sporta när man är deppad och blivit utbränd,det kan ju ta tid sånt här,och jobba är ju inte alls säkert att man orkar och inte sporta heller för den delen.Jag började jobba ett tag och blev bara ändå sämre,så det kan man inte säga att börjar man jobba så blir man bättre,du som skriver detta vet nog inte riktigt vad det handlar om och vilken tid det kan ta att komma tillbaka och att få orken tillbaka.Mitt började för 6 år sedan och jag kan fortfarande inte arbeta.


Men jag köper inte det där längre, är du frisk annars dra med hjärnan på nya äventyr/upplevelser etc.


Konstigt! Vänner bryr sej om varandra-kanske d inte var riktiga vänner. Kanske har de svårt hantera det som hänt dej o vet inte hur förhålla sej. Kanske har du förändrats pga det du gått igenom o det de ser är ngt de inte är vana vid. Det finns andra som inte är så-visa att du finns så kan du få nya vänner. Annonsera kan funka. Eller va med i ngn kyrka, förening, kurs osv. Vänner-sånna det stämmer riktigt med o som verkligen engagerar sej är svårt o få. Men de finns därute. Kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons