Forum Depression & ångest


VIKTIGT! SE HIT!

Jag e så ovann.. Hur mycket kontroll över mej som person ska en pojkvänn ha? Tex måste han veta ord för ord vad jag har sagt om jag tex har varit ute med mamma? Gjorde slut med min pojkvän pga av det.. Saknar en pojkvän å det normala livet.. Ska jag ta honom tillbaka? Ps jag e stor å han har inga problem med det och är jätte snäll... Det är bara det att han måste veta allt jag säger och gör.. E det normalt? Jag vet inte för han e min första pojkvän.. Jag vet att man ska dela vardagen men hur mycket måste man säga? HJÄLP!!

Jag anser inte att du ska behöva redogöra för varje ord och steg. Då är han sjukligt svartsjuk och du kommer antagligen bara att få problem i framtiden. Att han inte har problem med att du är stor är ingen bra anledning för dig att ta tillbaks honom.


Tack, det e det jag tror oxå..


Det e nog sant.. kramiz


Jag håller med de andra. Det är sjuklig svartsjuka som kommer få dig att må dåligt över att du måste redovisa allt ni sagt till varandra. Som sagt - att han accepterar dig för att du är stor är ingen anledning till att ta tillbaka honom. Det finns MÅNGA andra som accepterar stora människor - som inte lider av sjuk svartsjuka.


Tack.. Kramizar..


min sambo är också väldigt svartsjuk, men han har kontrollbehov. Han menar inget illa av det. Behöver inte vara något att dumpa killen för. Tycker ni ska prata om saken så märker du hur mycket han menar av sin kontroll så att säga. Lycka till.


tycker inte heller du ska ta tillbaka din pojkvän han har ingen rätt att veta vad du säjer eller gör jämt tyvärr lyser en varningslampa även för mej nej du vet nog när du träffar den rätte för då är det 100% kramizar

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons