Forum Depression och ångest


Vet inte...

Hejsan. Jag är ny här och hittar mig inte fram ännu, vad söker jag? Jag vet faktiskt inte, eller jo, folk som förstår. Folk som förstår hur det är att gå med en dödslängtan varje dag, och avsky alla som mår bra. Fast igentligen vill jag inte dö, jag vill bara bli frisk, och som alla andra som ler och kan göra exakt allt de vill i livet. Jag kan inte det, min sociala fobi och panikångest sätter stop för allt, gör faktiskt ingenting idag, är mest bara hemma och blir sjukare o sjukare. Och nu när jag har borderline så hatar jag alla ena dagen å sedan gillar jag dem igen, vet inte vart jag har mina tankar längre... så otroligt jobbigt. Jag äter piller, men det hjälper inte alls, inte som jag vill. Va ska jag göra... känns som om jag mår sämst av alla trots att jag vet hur jobbigt alla andra också kan ha det. Snälla hjälp mig, finns det hopp, eller är döden den ändå utvägen bort från all denna smärtan?

Jag tycker du ska tala med din läkare om din medicinering om du tycker att den inte hjälper som den ska. Förhoppningsvis kan din läkare hjälpa dig så du får må bättre och slipper självmordstankar. Dem ska du inte behöva ha... Visst kan det kännas som att man mår sämst av alla, för det är ju oerhört jobbigt att må dåligt. Hoppas du får mer hjälp med måendet av läkaren, så du får må bättre snart igen.


Jag är mellan olika läkare just nu, ska nämligen börja en dbt behandling och där få en ny läkare. Iväntar att jag ska få börja. Jag har aldrig haft en läkare som är "bra" har haft oturen att inte fått så bra kontakt med psykvården, pappa har klagat till de som sitter högst upp för att jag ska få bättre hjälp, hoppas att det nu kommer att hjälpa. Har testat olika piller under alla dessa år jag mått dåligt. Inget funkar verkligen. Har t.om försökt sluta med mina efexor bara för att se om jag kan bli frisk utan, men nu är min kropp så beroende att det inte går att sluta med dem! Läkaren jag har just nu vet att jag mår dåligt, de har även gjort test på att mina självmordstankar är otroligt höga och att jag har en hög självmordsrisk, men sedan skickar de bara hem mig å önskar mig lycka till?


Ja det är ju så med vården idag att man får vänta mellan vårdtillfällena. Tyvärr så det fungerar... hem o vänta tills vi har tid att ta emot dig igen, typ. Suck... hoppas den planerade DBTn funkar för dig. bra att du har pappa som stöttar dig i vårdkontakten :D

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons