Forum Depression och ångest


Vem???

Äger världens dockhus??

Ja, vem styr över vad som ska hända i dockhusets lilla värld??


Det är vi dockor som styr. Kom du på den metaforen själv?


Reinfeldt bara tror att han styr.:)


Det är allmänt känt om vem som kom på den metaforen?? Inget man kan räkna sig till via formler och koder även om det finns en viss symbolik i det hela.


)


))


jag :)


)


)


)


)


Jag har räknat ut tillräckligt om dig. Det är pga män som sysslar med koder och formler som vi lyckats åka till månen, att du har ett hus med elektricitet att bo i, att du har en dator (som du förolämpar genom att skriva poesi på) och att mänskligheten har kommit någonstans överhuvudtaget sedan vi uppfann hjulet. Vad har poesin gett världen förutom några häften med förvillande diktsamlingar? Du skulle inte ens kunna skriva dina dikter utan koden alfabetet. Poesi, skönlitteratur med mera har varit en lika stor bromskloss för mänskligheten som religon. Bort med alla sagor.


Jag pratar iofs inte om poesi....jag pratar om "verklighet". Du borde ju veta vad verklighet är eftersom det kan tyckas(i många ögon) handla om vetenskap(siffror och koder, bla). Det du pratar om...att vi har fått dator osv....är det till det bättre? Är det en utveckling menar du?? Tll det bättre alltså? Nu blev denna tråd lite off -topic, håll dig saken. Eller håll dig på månen.


o jag fatta nada)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons