Forum Depression och ångest


VARFÖR VILJA BLI AV MED SINA BARN

JAG FÖRSTÅR INTE ATT SÅ MÅNGA TYCKER ATT ENS BARN ÄR SÅ JOBBIGA SÅ DEM VILL BLI AV MED DEM TILL VARJE PRIS! MIN SON KOMMER SNART HEM, HAN HAR VARIT HOS SIN PAPPA I FLERA VECKOR, OCH JAG HAR SAKNAT HONOM SÅ DET GÖR ONT, TYVÄRR MÅSTE JAG JU SLÄPPA HONOM TILL SIN PAPPA, MEN DET ÄR INTE JAG SOM GÖR DET VALET. SKAFFAR MAN SIG BARN, SKA MAN VÄL TA HAN DOM DEM, OCH ÄLSKA DEM, INTE VILJA BLI AV MED DEM STUP I ETT! /M

så hur gör du med ditt barn när du e ute på dejt??


o alltid lika ilsk,, o empatilös,,,,, måste vara jobbigt o va så förbannad jämt, tkr synd om hunden din, som du inte anser vara viktig,, det finns många ensamstående som har så mkt med jobb o annat, dem mår psykiskt dåligt, o då har man fan i mig rätten o tycka det e skönt o vara barnfri ngnggång,, du har ju vart det hela sommarn o skuttat runt, undrar samma sak som kawe???


Det du! /M


Det är inte ett dugg synd om min hund, han har det bra hos min mamma! Och jag anser att det är lågt att vilja bli av med sina barn, och det står jag för. Vad jag gör med sonen, när jag går på dejt? Skaffar barnvakt, som alla andra. Men ajg vill inte bli av emd min son, sitter inte och skriver det i dagböcker och gapar att jag vill bli av med honom. /M


Det handlar nog inte om att man VILL välja bort sina barn. Utan snarare så att om man är sjuk ellr lider av depression, ellr överarbetad och till på köpet ensamstående, så kan de mycket väl vara jättebra att få ensam samla krafter för att BÄTTRE kunna orka med sin situation. Bättre en utvilad förälder, som VÅGAR erkänna att man inte orkar och som tar sitt ansvar och VÅGAR be om avlastning. Man är ingen dålig mamma för de. Och när man skaffar barn, hur vet man vad som finns i ens framtid, vad man råkar ut för..de är inte lätt att veta. Frisk i dag..sjuk i morgon.. Stabil tillvaro idag..kaos i morgon.. De är ingen som vet. Så dra nu inte för stora och för snabba slutsattser..utan tänk efter istället.


Hur fan orkar du hålla på. Vi sitter väl i lite olika sits. För jag antar att det är mej du syftar på. Jag har haft mina barn konstant i 17 år. Utan direkt hjälp från fädrarna. Har man då inte rätt till barnledighet ? Att få göra saker med vuxna människor ? Och få rätten att skriva i sina db.er hur skönt det ska bli att få vara själv en helg ?


go tc ..go tc..go tc *tar fram mina pom poms*


fiskpinnen )


hehe, mina e oranga, dina då??? kram /TC


blå ,vita o en matchande kjol till


finns ingen här vad jag vet iaf, som vill BLI AV MED SINA BARN,, HALLÅÅÅÅ, lär dig läsa ordentligt, jag kan oxå spy galla över mina barn när det blir för mkt, men inte fan vill jag bli av med dem, skulle gärna ha dem jämt, men nu har dem en pappa oxå o jag e barnfri varannan vecka,, o det tkr jag e skönt faktiskt, dessutom mår dem inte dåligt av att bo hos sin egen pappa, behöver itne ha dåligt samvete för det,, det e inte det lättaste, när man mår som ett arsle, vissa dagar orkarman knappt kliva ur sängen, men man måste, så jag laddar mina batterier mina barnfria veckor, för att sen orka med en vecka med barna, trots att jag inte mår bra,, kanske du inte mått så pass dåligt så du behöver avlastning? vad vet jag, men tänk efter innan du kommer med dina åsikter, visst du har din fulla rätt o tycka vad du vill, men du kanske kan uttrycka dig lite bättre, o inte så jävla plumpt som du gör,,, skärpning madame perfect,, /TC


heja SUOMI )


MÅNGA TYCKER ATT ENS BARN ÄR SÅ JOBBIGA SÅ DEM VILL BLI AV MED DEM TILL VARJE PRIS! Det intrycket har jag inte alls fått här, men det är väl en tolkningsfråga vad man läser in i det folk skriver... Själv är jag barnledig en vecka nu från min tonårsson som blir 17år snart. Och det är uuuuunderbart skööööönt!!! Barnledig=egentid! Det tror jag alla föräldrar behöver, inte bara de som är i min situation som ensamstående. Utan alla föräldrar kan behöva det ibland... så tänker jag.


Nä o jag förstår inte vad du har med det att göra….. varför ens ta upp det i en tråd? Men om du absolut måste dra upp en sån här tråd så kan jag väl haka på också då….. jag har nog aldrig varit med om att något ”släpper”sitt barn i flera veckor till pappan, hade inte han varit där sen skolan slutade? Eftersom du nu är så duktigt mamma(ironi) så undrar jag ju varför du inte är med ditt barn på semestern o umgås….. Nä du ska nog inte lägga näsan i blöt för mkt…. Sköt dig själv istället o fokusera på att bli frisk…..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons