Forum Depression & ångest


Varför skar jag mig?

Det kanske låter som en dum fråga men idag skar jag mig, två rejäla jack i armen och jag förstår inte. Jag har ALDRIG skurit mig, inte förstått varför, har redan fysisk smärta, varför tillföra mera? Men sedan jag slutade med efexoren i fredags har jag inte varit mig lik. Först yrseln och svimmningen i söndags, tog min medicin igen och tyckte måndagen var ok men imorse vaknade jag upp illamående, kräkningar, huvudvärk, skakningar och fruktansvärt nedstämd! Det mest skrämmande är att jag knappt minns att jag skar mig, gått rumt i dvala, gått runt i ett drogrus (inte tagit något!) och sedan fick jag en fix idé att skära mig. Varför, när det aldrig händ förut!!! Är det efexor ändringen som spökar? Nu känner jag mig helt ok, mera fruktansvärt skamsen över vad jag gjort! Rädd för att det skall hända igen!!!Jag skall till en psykolog imorgon, inte min ordinarie. Vågar jag berätta, bör jag berätta eller bara glömma det som hänt? Snälla, vad tycker ni?

Jag har NOLL erfarenhe, men JAA, det är klart su ska berätta!!! Snälla snälla gör det! Jag har aldrig gjurt det som du gjort, men jag har hört många kloka saker av de läkare jag pratat med för min depression. Pga semestertider har det blivit fyra stycken, men jag tyclker det är bra! Just den du träffar imorgon kanske säger eller gör något som är unikt och tankeväckande för just dig! /sofia


Jag har skärt mej i många år nu... Å det kan ha med medicinen att göra att du mår så dåligt att du testar det.. Prata om det, det är bästa sättet att förhindra att det händer igen.. Se om dina sår så du får minimala ärr.. Tror på dej! Många kramizar..


Det är klar att du ska bäreta ,det kan vara svårt det är mest tanken på att hur man ska överleva när man blir dum mud sig själf tror jag mins . Jag lieder oksow under ensamhet trots att jag inte är det vad är dit råd till mig.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons