Forum Depression och ångest


Varför har sverige ingenstans man kan ringa??

Varför finns ingenstans att ringa på DAGARNA när man inte står ut?? Helt jävla sjukt. Sverige som skryter, ett jävla pissland är vad det är!! Har alltid varit det. Så nu måste man vänta till efter kontorstid om man behöver prata NU. Happ. Och jag som behöver handla. Men ifs har jag inga pengar, så jag får ringa sen när jag har lägsta möjliga blodsocker också. Får väl mörda någon.

S A N T ! kraaaamar i masssor!!!! scooby ta hand om dej..


Jag pratade ett menlöst och MENINGSLÖST samtal med en person på NH. Som vanligt mer av FÖRKLARINGAR, REDOGÖRELSER och INTYGELSER om att, ja jag talar sanning, än mänskligt stöd för min del. Det som jag behöver. Men vilken jävla vilja man har. Helt sjukt. HAHA. Make me a millionaire and then I f*ck you all. Or pay you. Haha.


Jag har ett nummer till en dagjour, skumt att ni inte har det i er kommun också :-/ Ringer aldrig själv längre efter liknande erfarenhet som dig. Kramar


lynx: Låter bra att du har sånt, mindre bra att du har tråkiga erfarenheter. Vi får hoppas vi dansar nakna och lyckliga snart igen! Som när vi var barn! Jag försöker minnas hur det kändes när allt var så spännande, stå stort, när tiden var en evighet. Vet att det inte kan nås fullt ut, men jag vill öka glädjen i mitt liv!


Det är rätt intressant... Men om det fanns ett nummer man kunde ringa. Vad är förväntningarna av ett sånt samtal? Vad vill man få för svar när man ringer ett sånt samtal..?


För min del är såna samtal mer av "avspänning", jag ringer bara i yttersta nödfall. Det är som en ventil. En människoröst. Är det en person jag inte gillar rösten på, lägger jag på luren. Annars är det mest som sagt kopplingen till en annan människa.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons