Forum Depression & ångest


Forumtråd: Varför är den ena, bättra än den anndra?

Visst är det det Endel "använder" andra för känna sej bättre själva o överlägsna (men för det mesta är de såklart inte medvetna om det inte att de har komplex helller ) Sådan människor kommer alltid finnas tyvärr O för en annan gäller det bara inte dras in i spelet (de experter på manipulera andra, hitta de svaga punkerna, spela på dem o andras känslor) Det gör det gradvis o försiktigt ibland subtilt så det inte alltid så lätt inse att en person egetnligen är falsk de flesta förutsätter, förhoppningsvis, andra är goda o då är det ännu lättare fastna för en egoist Men i takt med man blir äldre o erfarnarare lär man se tecknen tidigt Jag tycker ju inte de spelar perfekta, vet inte direkt om det är perfekt lägga sej i andras problem o lösa dem åt dem, men kanske du ej mena heller, mer stöd...Jag tycker dock sådana människor oftast har det första sättet är man svag o behöver stöd är det lätt dras in, för sent inser man den andra använder en vinner fördelar dels för sina komplex men även briljera inför andra, skapa sej ett signum byggt på spel istället för äkta vänskap (detta i sej bygger åxå egot) BORT me sånna idioter!!! Usch!

det handlar om makt :)


Ja Falska människor finns det gott om tyvärr. Håller med dig om perfektionistkomplex. Man får ju absolut inte visa att man inte är perfekt. -Jag förstår inte hur man kan göra så, så skulle jag aldrig kunna göra,. bla bla bla. Ska alltid framhäva sig som perfekta, gör bara det som är rätt. Men ändrar sig beroende på vem dom pratar med. Sånt tycker jag är falskt. Alla har vi brister o fel, finns ingen som är perfekt, varför gå runt och låtsas, och dessutom prata skit om andra. Kram till dig vännen


Kanske en fråga om majoritet? Om de flesta är på ett visst sätt blir det den rådande normen... så här ska man vara för att passa in. Gruppgemenskap är starkt... en styrka och då blir det en norm om man vill ingå i gruppen. Men här på nd är gruppgemenskapen sjukdom... här är alla sjuka och alla sjuka accepteras här för det är normen i vår grupp... ja som en jämförelse då. Udda avvikande beteenden är något som man inte känner igen. Det man inte känner igen kan man bli omedvetet rädd för. Det man blir rädd för tar man avstånd ifrån. I ren rädsla kanske? Inte av illvilja, utan rädsla för att man inte vet hur man ska bemöta det... kanske... Bara en tanke... Det är inte alltid folk menar illa, men det blir kanske så, pga deras egen rädsla för det okända... det de inte känner till... kanske... Jag önskar dej en fin dag iallafall :-) Kram!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons