Forum Depression och ångest


Vad ska man göra??! Hjälo!

Läste några bloggar ikväll och sitter nu med värsta ångesten. Hittade en medlem memmis som enl bloggen nu befinner sig på en bro för att hoppa. Hjälp! Är det någon som har en aning om var och kan ringa polisen. Jag klarar inte av att veta att en så ung människa är på väg att ta livet av sig. Snart ringer jag 112 och läser upp hennes blogg, någon måste ju göra något.

Jag vill inte bagatellisera eller så, men om du läser hennes övriga bloggar så ser du att det är ett återkommande tema. Och hon är förmodligen ganska välkänd hos polisen vid det här laget, skulle tro att de har ganska bra koll på henne. Vi får hoppas att det löser sig för henne... Sköt om dig


japp, så e det, som fröken D nämnde,, o jag har ringt till polisen ett par ggr, i höstas, o hon e välkänd hos dem o dem har koll på henne,,, tror inte att det kommer o hända ngt med memmis, /TC


Jag ringde polisen. Den jag pratade med trodde sig veta vem kvinnan var. Han ville veta allt jag kunde läsa mig till och även mitt telnr. Har inte hört något. Trots att det kändes bättre efter samtalet med polisen, smög sig ångesten på under natten. Hade jag vetat bättre skulle jag läst alla hennes bloggar och kanske begripit bättre men paniken grep tag i mig när jag läste den första. Det här gör att jag blir osäker på vad jag ska klara av att läsa. I alla fall kommer jag aldrig mer gå in på hennes blogg. Det väckte till liv känslor jag haft och destruktiva saker jag gjort. Det gjorde ont. Jag hoppas att hon får hjälp så som jag får och att hon kan leva ett någorlunda normalt liv.


Jag hade precis samma känslor som du i början. Nu känns det mest som sagan on Peter och vargen. Tror hon har all upptänklig hjälp och är välkänd av polisen. Du får inte tro att jag är känslokall på något vis men det här är ju en lång historia. Kram!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons