Forum Depression & ångest


Vad händer?

Vad tror ni händer när man dör...vart tar man vägen? hittar ingen bra tro, ja behöver tro på något...

Oj, ja.. Jag har funderat på det själv. Vet inte riktigt vad jag tror faktiskt. En del vill väl kanske tro att man återföds, men jag vet inte om jag tror på det. Men samtidigt så känns det konstigt att man bara skulle "somna" bort liksom.. Kanske inte var så mycket information, men ja..


Hej jag tror på ett liv efter detta liv...det måste finnas något annat med...något bättre väntar på oss..tänk så många som haft nära döden upplevelser...alla ser ett ljus i tunneln...jag är starkt övertygad om att det finns något annat och att vi kommer träffa alla våra nära och kära igen...we meets again...kramizar


En av tankarna om döden går ut på att kroppens vikt minskar i dödsögonblicket och att den förlorade vikten är en energimängd som försvinner bort någonstans till eveigheten. Astronomerna börjar få ett grepp om univerums utbredning och storlek. Oavsett vad som anses är det bra att informera sig om olika saker.


tror att man träffar andras själar, alla som man vill träffa, som gått bort. och så kan man se ner på dom man har nära och kära.


Jag tror på att man får möta sina nära och kära som gått bort och man får möta Gud. När man dör får man uppleva sitt liv, får se hur man har påverkat andra människor, får känna och uppleva den smärta och sorg som man kan ha orsakat andra människor men också den glädje och gott man har gjort för andra människor. Det finns inget helvete men man kan få leva det helvete som man orsakat någon annan, får uppleva det dom upplevt. Därför är det viktigt att behandla andra som man själv vill bli behandlad. Man har ingen rätt att döma andra människor om man inte har gått i deras skor. Gud förlåter när du förstår innebörden av ditt handlande. Han älskar dig precis som du är. Du är både stark och svag. Du gör både rätt och fel, tillslut blir du hel. Det är vad jag tror och det jag har fått berättat för mig från människor som varit döda men kommit tillbaka.


Energy dör aldrig.Jag tror på reinkarnation men tror också att inte alla som blir pånytt föda.Det finns tomma själ som bara dör men dom som har själ,energy i sig själv har svart att aceptera sin död.Dom lever förtafarande.


hmmm jag kanske är tråkig, men jag tror det blir som det var innan man föddes..då var ju allt svart/ljust? kanske? man finns inte helt enkelt..ungefär som man sover men man känner ingeting.


Jag tror att allt som man har eller gör i deta livet bestämmer hur man upplever livet efter döden. Att man bara dör och sedan inte finns mer det tror jag bara inte. Men allt man gör bestämmer vem och vad man blir i nästa varv på livets hjul det tror jag på. Jag tror att man har levt innan deta med. Men vad jag har gort för att förskäna deta livs straff det vet jag ej. Överlever


Jag tror på en Gud,så alltså tror jag på en uppståndelse. Men det är för mycket att dryfta här. Reinkarnation tror jag inte på Anniki

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons