Forum Depression och ångest


Vad gör man...

,,, om man blir förälskad fast man redan är i ett långt förhållande?

Man tänker efter många, många gånger innan man tar ett beslut.


Och när man har gjort det o står kvar på samma fläck, vad gör man då? Oavsett om den man förälskat sig i är ledig/intresserad eller ej...?


Hmmm, detta ställer dina relationsfunderingar i ett helt annat ljus ju, vännen! För jag antar att den här frågan inte bara är helt hypotetisk, det finns en verklighet bakom eller hur? Vad menar du med "Och när man har gjort det o står kvar på samma fläck..." ? Jag tror att när man hamnar i den sitsen att man förälskar sig i någon annan, så handlar det ganska lite om den här andre personen egentligen. Det är mest ett symptom på något som inte fungerar i den relation man redan har. Och den relation man redan har behöver utvärderas på egna meriter. Dvs man behöver ta ställning till relationen alldeles oavsett den nya förälskelsen. Det beslut man fattar måste kunna hålla oavsett vad som händer med den andre. Det är idelasituationen. Men jag tror också att om man hamnat i ett läge där man inte färmår ta sig loss ur en lång relation fast man "egentligen" borde, kan en förälskelse i ngn annan fungera som den katalysator man behöver. Men statsistiken talar sitt tydliga språk, de relationerna håller sällan i längden. När de tjänat sitt syfte brukar de krascha...


ja, vad gör man? har man tappat känslorna för den man har redan, o förälskar sig i ngn annan, så bör man nog göra slut, taskigt mot sin partner och hålla ihop, om man inte har känslor, o spec. om man kärat ner dig i ngn ny,, det e vad jag tkr iaf.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons