Forum Depression och ångest


Vad är en riktig kompis?

För er? Menar en man kan träffa irl. Är det en som hjälper dej med olika grejer eller räcker med en som håller det den sagt eller är det den som hör av sej o vill ses mest eller den som kommer med egna förslag. "Behöver du hjälp kan jag göra det" Eller inget av det-utan har ni ngt eget ang vad som är en verklig vän.

En vän är nån som hör av sig... vad jag förväntar mig av vänner är helt olika från person till person... jag är också själv olika gentemot mina vänner, beroende på omständigheter. En del hjälper jag praktiskt, en del pratar jag med mest... ja helt olika. Huvudsaken är att både jag och vännen trivs med vårt sätt att vara... så jag tycker inte det finns nån generell regel för vad en vän är. Jo en då, att en vän bryr sig om en... det räcker :-)


en sann riktig vän e för mig en vän som ställer upp i vått o torrt, o själv ska man ju vara likadan tillbaka, att ge o ta, att inte svika,,, kram /TC


en riktig kompis är en som man kan lita på i alla väder, som ställer upp för en när man behöver, men då ska det vara lika från båda hållen, både ge o ta. Och, kunna hålla tyst om han/hon får veta nåt i förtroende.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons