Forum Depression & ångest


Forumtråd: Undrsökning (helt seriöst)

De flesta kvinnor rakar ju benen så även på vinter då dom ändå inte visas så mycket. Det gör inte jag kan jag säga, jag har vinterpäls. Nu undrar jag hur många av er som tycker att det är äckligt med kvinors håriga ben å hur många som tycker att vi är jämlika med män där å bör få ha vårt vinterhår. Så jag ställer frågan, Vad tycker du om håriga ben på kvinnor?

puttar upp


*Suckar* puff


putt putt upp upp.


Röstade på "naturligt" och det är det ju otvetydigt. Tycker bara att det är trevligt när folk bryter stereotypa skönhetsideal. Huvudsaken är att man gör som man vill :-)


En sån vill jag också ha. :) *Kram*


Låter skönt. :) *Kram*


Det där kommenterar jag inte. OOoops! Nu gjorde jag det i alla fall. I *Kram*


själv ärj ag hårlös


Lyllos


Är helt upp till tjejen/kvinnan...är säker att det inte har någon betydelse...de allra flesta har bara fjun och inte grova strån som vi killar/män har. Jag gillar bäst tjejer/kvinnor som inte har en massa smink på sig. Köper inte grisen i säcken direkt) I så fall bara lite naturligt. Naturell är bäst:) Kramar från mig!


Jag svarade att det är naturligt. Sen anser jag att alla gör som de vill, jag med -)


hah det syns så bra för mig på benen.. dock ibland skiter jag i de även på sommaren, beror på om man vill impa på någon kille :P men ja har alltid stått för att jg har håriga ben och killarnna bryr sig typ inte :) nu är dt ju dock slut med sånt för mig..


Tackar alla som röstat. :) *Kram*

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons