Forum Depression & ångest


Forumtråd: Undrsökning (helt seriöst)

De flesta kvinnor rakar ju benen så även på vinter då dom ändå inte visas så mycket. Det gör inte jag kan jag säga, jag har vinterpäls. Nu undrar jag hur många av er som tycker att det är äckligt med kvinors håriga ben å hur många som tycker att vi är jämlika med män där å bör få ha vårt vinterhår. Så jag ställer frågan, Vad tycker du om håriga ben på kvinnor?

puttar upp


*Suckar* puff


putt putt upp upp.


hihi jag låter mitt svarta yviga hår på benen växa vilt på vintern och det stör mig inte ett dugg då. Men sommartid så har jag min epilator som är helt underbar.


Röstade på "naturligt" och det är det ju otvetydigt. Tycker bara att det är trevligt när folk bryter stereotypa skönhetsideal. Huvudsaken är att man gör som man vill :-)


En sån vill jag också ha. :) *Kram*


Låter skönt. :) *Kram*


Det där kommenterar jag inte. OOoops! Nu gjorde jag det i alla fall. I *Kram*


haha ha hår på benen på vintern, man behöver inga kallingar asg Kram


själv ärj ag hårlös


Lyllos


Är helt upp till tjejen/kvinnan...är säker att det inte har någon betydelse...de allra flesta har bara fjun och inte grova strån som vi killar/män har. Jag gillar bäst tjejer/kvinnor som inte har en massa smink på sig. Köper inte grisen i säcken direkt) I så fall bara lite naturligt. Naturell är bäst:) Kramar från mig!


VA??? epilator gör ju skitont!!!:) Min ligger numer o skräpar..klarar inte av smärtan!


va har du en gammal modell, min känns inte, det sitter några som rullar som gör att det bara kittlas lite Kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons