Forum Depression och ångest


Trött

Känns hopplöst. Jag har pratat med läkare, kuratorer, varit inlagd på psyk, ätit mediciner i många år nu. Började må dåligt i 18-19års åldern är nu 27. Jag har börjat få en känsla av att jag vet att jag kommer aldrig bli riktigt lycklig. Jag kan i perioder må bra om jag gömmer mig bakom träning eller liknande saker. Men ska jag koppla av å försöka njuta av livet så finns det ingen väl lust alls. Jag vet att det finns många som mår dåligt men ändå känner jag mig så ensam. Skulle vilja komma i kontakt med människor som också tycker livet är tufft. Det är väll därför jag blev medlem idag. Jag vill inte ge upp, men det känns som hoppet försvinner mer å mer för varje år som går. Ha det bra mvh.

Ja här är vi flera som har det tufft på olika sätt... Tråkigt att du mår dåligt du med :-( Men välkommen "i gänget" iallafall... Här kan man skriva av sig i sin egen dagbok eller på forumen... Sköt om dig!


Ja jättebra du sökte dej hit då! Här finner du vänner som verkligen vet vad du menar o sånt e otroligt skönt. Hade ja inte detta jadu....då vore det inte lätt. Ja har flera som ja chattar med nu åxå o kanske man ses nån da åxå, vem vet. En har ja träffat 2 ggr redan. Vi va o fika o va jättemysigt o bra. Tråkigt du må¨tt dåligt så länge, ja är åxå en "sån". Det är hemskt jobbigt, för man stretar ju på o kämpar som fasen o ja går även i terapi, men det blir aldrig bättre ändå. Kram


Tack! Det var faktist otroligt skönt att höra. Jag hoppas jag får det som du har det med lite folk å prata med om detta som är i samma situation. Då jag har lyckats hålla alla närstående utanför. Varför vet jag inte men det har bara blivit så! Tack igen för svar!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons