Forum Depression och ångest


trött på allt

Hej ! Finns det någon här som har lust att prata hut skit allt är. mitt börja ca 33 år sen. hänger här i livet än. Vill släppa men hur. lämnar familjen i skiten. Ska jag tänka på mig själv eller familjen?

Tror att du måste tänka på dig själv Om du mår dåligt i din situation ,smittar det av sig på familjen Har du barn,ålder ? Går att lösa upp ett förhållande så ev,barn inte tar skada Om alla är överens om att barnen är viktigast o viljan finns Mycket jobbigt för alla att avsluta ett förhållande Men du mår nog mycket bättre efter ett tag när du har "landat"


näe inga barn tack o lov, en underbar man som jag älskar än allt annat vi har det bra, tycker synd om honom som måste leva med en kvinna som mig han kan få så mycket bättre. när jag ställde frågan ska jag tänka på mig själv eller familjen så menade jag ska jag ta mitt liv.


Om du vill åstadkomma en förändring så är det möjligt. Men beroende på problemets "natur" tar det olika lång tid. Vissa förändringar tar flera år av extremt tålmodigt och modigt arbete.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons